GUARDONS DE TEATRE

Carlos Sobera, a La 2

El polifacètic artista presenta la gala dels premis Ceres

Carlos Sobera, mestre de cerimònies de l’entrega dels Ceres.

Carlos Sobera, mestre de cerimònies de l’entrega dels Ceres. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Carlos Sobera demostra aquesta nit els miracles tècnics de la tele: el popular actor i presentador intervé primer en el concurs d'Antena 3 Atrapa un millón diario (20.00 hores) i tot just tres hores després apareix com a mestre de cerimònies de la gala d'entrega dels premis Ceres de teatre, que se celebra al Teatre Romà de Mèrida i que transmet La 2. Això sí, el fitxatge de Sobera per TVE és tan sols per a aquest acte.

De fet, Sobera ja va presentar l'edició de l'any passat d'aquesta gala, que serveix de clausura de la 60a edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic de la capital extremenya, i que inclourà les actuacions d'Ana Belén i Miguel Poveda.

Notícies relacionades

Per a l'entrega dels 13 guardons s'ha dissenyat un espectacle molt teatral, en què el presentador encarnarà l'emperador August, i els artistes que entregaran els diferents guardons -Marc Clotet, Gorka Otxoa, Natalia Sánchez, María Adánez, Fernando Ramos, Mónica López, Ernesto Alterio, Unax Ugalde, Pastora Vega, Carmen Machi, Juan Echanove, Hugo Silva i Paco Tous- interpretaran al seu torn coneguts déus de l'Olimp.

Però el que sens dubte serà un dels moments més emocionants de la nit serà quan l'actriu Concha Velasco rebi el premi Emérita Augusta, per la seva llarga trajectòria professional sobre els escenaris.