ESPECIAL MUSICAL

Tornen les havaneres

TV-3 emet avui la tradicional cantada de Calella de Palafrugell

Imatge de la ’Cantada d’havaneres’ de l’any passat a Calella.

Imatge de la ’Cantada d’havaneres’ de l’any passat a Calella. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Com ja és tradició en aquestes dates, TV-3 retransmet aquesta nit, des de la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell (Girona), la  Cantada d'havaneres (22.30 hores), una cita que compleix aquest any la 48a edició.

En la d'aquest any, que tindrà una durada aproximada de 90 minuts, intervindran els grups Port bo, Peix fregit, Mariners de la Riera i Els pescadors de l'Escala. Cada una d'aquestes quatre formacions interpretarà un total de cinc havaneres per acabar entonant tots junts les emblemàtiques composicions La bella Lola i El meu avi.

L'encarregat de presentar aquesta entrega de la festa musical serà Espartac Peran (copresentador del magazín de tarda de TV-3 Divendres), que estarà acompanyat pel locutor de Palafrugell David Galceran. La realització de la retransmissió anirà a càrrec de Paulí Subirà, i la producció, de Linus Puchal.

La retransmissió de TV-3 es podrà seguir també a través de Twitter amb els comentaris dels espectadors, al hashtag #HavaneresTV3.

Notícies relacionades

CD AMB EL PERIÓDICO DE CATALUNYA / I per als que s'ho perdin, o vulguin rememorar les actuacions d'aquesta edició de les quatre formacions havaneres, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

-com ja va fer l'any passat- posa a la venda en exclusiva, a partir d'avui, dissabte, el cedé  que les recull. El preu d'aquest disc compacte és de 9,95 euros.