Una oferta cultural en expansió

Rufus i Lana, en la gran cita 'indie' gurmet

Rufus i Lana, en la gran cita indie gurmet_MEDIA_1

Rufus i Lana, en la gran cita indie gurmet_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

Hereu de l'acollidor festival Faraday, que entre el 2004 i el 2013 va ser sinònim de pop de qualitat en un entorn summament confortable, el Vida Festival de Vilanova i la Geltrú alça el teló de la seva primera edició amb el propòsit de convertir-se en referència gurmet de melòmans indies entrats en una certa edat adulta.

Notícies relacionades

El festival començarà avui (ahir es va celebrar una festa inaugural al Molí del Far) a la Masia d'en Cabanes i voltants, amb la presència estrella del sempre refinat Rufus Wainwright (foto), el músic nord-americà de folk-rock M. Ward i el grup canadenc de folk fantasmagòric Timber Timbre. La jornada tindrà notable presència catalana, amb Mishima, El Último Vecino, Joan Colomo i Pau Vallvé.

Demà, el nom que hauria d'atraure totes les mirades és el de Lana del Rey, que estrenarà a Vilanova el seu tercer disc, Ultraviolence, en el seu únic concert a Espanya. La jornada oferirà també la visita dels il·lustres, incombustibles Yo La Tengo, així com la del tàndem format per Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernàndez, que escenificaran el seu aplaudit Granada. Austra, Paus, The Parrots, Pional o Lawrence Arabia (que substitueix Núria Graham) completen l'atractiu menú, que es completarà diumenge amb actuacions en horari matinal. JULIÁN GARCÍA