El Cirque du Soleil instal·la la seva emblemàtica carpa blanca a PortAventura on representarà 'Kooza'

Es tracta del primer signe visible de l'arribada al 'resort' de la companyia canadenca, que hi actuarà de l'11 de juliol al 30 d'agost

1
Es llegeix en minuts

En menys d'11 dies s'aixecarà a PortAventura el teló de 'Kooza', l'espectacle del Cirque du Soleil que es representarà per primera vegada en un 'resort' vacacional europeu. I la companyia ja és al parc.

El primer signe visible ha estat l'hissatge de la gran carpa blanca del Cirque du Soleil, que ha tingut lloc aquest matí, i que ha comptat amb la presència de Fernando Aldecoa, director general de PortAventura i de Heather Reilly, 'company manager' de 'Kooza. Un equip format per 170 persones, de les quals 100 són treballadors locals, han estat els encarregats d'hissar els més de 100 pals d'acer des dels fonaments, així com de realitzar diverses tasques per posar a punt la resta de la infraestructura de 'Kooza'. La maniobra s'ha executat en poc més de 10 minuts. L'emblemàtica carpa blanca, icona de la companyia canadenca, pesa al voltant de 9 tones i pot acollir 2.500 persones.

Amb la instal·lació de l'emblemàtica carpa a PortAventura, el 'resort' es converteix així en el primer d'Europa a acollir un espectacle del Cirque du Soleil i reafirma la seva estratègia de crear any rere any nous referents de nivell internacional.

Un espectacle familiar

Notícies relacionades

En paraules de Fernando Aldecoa, director general de PortAventura, “per a nosaltres és un verdader plaer donar la benvinguda al Cirque du Soleil i al seu espectacle 'Kooza'. La instal·lació de la gran carpa al 'resort' de PortAventura és especialment significativa ja que és la primera vegada que el Cirque du Soleil, companyia de referència internacional, representa un dels seus espectacles en un 'resort' vacacional europeu”. Segons Aldecoa, “'Kooza' és un espectacle pensat per a tota la família, que encaixa a la perfecció amb l'oferta familiar del nostre 'resort'”.

Per la seva part, Heather Reilly, 'company manager' de 'Kooza', ha afirmat que “per a tot l'equip del Cirque du Soleil, ser a PortAventura és una experiència completament nova ja que fins ara sempre hem representat els nostres espectacles en grans ciutats, mai en un 'resort' vacacional de referència internacional”. “'Kooza' és un espectacle ple de màgia i fantasia, completament diferent d'altres espectacles del Cirque du Soleil. Estem segurs que captivarà tota la família per la seva senzillesa, escenografia i l'espectacularitat dels seus números artístics”.