SOSPITES DE LA POLICIA NOVAIORQUESA

Aparent suïcidi de la dissenyadora i nòvia de Mick Jagger L'Wren Scott

Ha estat trobada morta aquest dilluns al seu apartament de Nova York

Mick Jagger i L’Wren Scott, el maig del 2001, a Nova York.

Mick Jagger i L’Wren Scott, el maig del 2001, a Nova York. / MIKE SEGAR (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
IDOYA NOAIN / Nova York

La dissenyadora nord-americana L'Wren Scott, nòvia de Mick Jagger, ha estat trobada morta aquest dilluns al seu apartament de Nova York. Segons fonts policials citades per mitjans nord-americans, es tracta aparentment d'un suïcidi.

La mort de la dissenyadora, que ha estat descoberta per una assistent, ha agafat Jagger de gira amb els Rolling Stones a Austràlia. Un portaveu del cantant, citat pel 'Daily Mail' britànic, diu que l'artista, que va conèixer L'Wren Scott el 2001, està "completament en xoc i devastat".

Carrera a París

Scott va néixer a Utah fa 47 anys. Filla de mormons, i amb una impressionant altura de 1,95 metres, va ser descoberta pel fotògraf Bruce Webber, que li va recomanar que anés a París a buscar una carrera com a model, consell que va seguir i la va portar a treballar amb Thierry Mugler i Chanel.

Notícies relacionades

Quan va tornar als Estats Units, va treballar primer com a estilista i el 2006 va llançar la seva pròpia línia. Es va fer aviat una favorita de celebritats, des de Madonna fins a Oprah Winfrey.

Amb dissenys que presten atenció a corbes i voluptuositats, L'Wren Scott es va fer favorita de dones com Michelle Obama. Seu va ser el vestit que va escollir Penélope Cruz per fer als Oscar del 2011 la seva primera aparició després de donar a llum.