DESPRÉS DE TRES ANYS

El nou disc de Coldplay sortirà a la venda el 20 de maig

Les noves cançons del sisè àlbum, titulat 'Ghost stories', es presentaran en directe l'11 de març vinent a Texas

Coldplay publicarà el seu nou àlbum el 20 de maig vinent

Coldplay publicarà el seu nou àlbum el 20 de maig vinent

1
Es llegeix en minuts

La banda britànica Coldplay ha anunciat que publicarà nou treball discogràfic el 20 de maig vinent. El nou àlbum, el sisè de la seva carrera, portarà per títol 'Ghost stories', segons ha anunciat aquest dilluns la discogràfica en un comunicat.

L'àlbum estarà format per nou cançons: 'Always In My Head', 'Magic', 'Ink', 'True Love', 'Midnight', 'Another's Arms', 'Oceans', 'A Sky Full Of Stars' i 'O'.

Compra anticipada a iTunes

Els seguidors del grup ja poden demanar aquest disc de forma anticipada a iTunes i rebre de forma gratuïta el primer single, 'Magic', que va ser presentat aquest dilluns per la popular formació anglesa.

Notícies relacionades

La banda britànica va estrenar fa només uns dies un dels seus nous temes, 'Midnight', avançament del seu pròxim disc, tres anys després de 'Mylo Xyloto'. Està programat que Coldplay estreni les seves noves cançons durant el Festival SXSW d'Austin (Texas) l'11 de març vinent

Des de la seva formació a Londres el 1996, el grup de rock alternatiu i pop rock, integrat per Chris MartinJon BucklandGuy Berryman i Will Champion, no ha deixat de tenir èxits i ha venut per tot el món 50 milions de còpies

Temes:

Coldplay