Anar al contingut

CINE

Tarantino aparca el seu nou 'western', enfadat per la filtració del guió

El cineasta deixa de costat 'The hateful eight' i comença un nou projecte

Sembla que Quentin Tarantino s'ha enfadat. Després que es filtrés el guió del seu nou 'western', 'The hateful eight', el cineasta ha declarat a Deadline que ha decidit aparcar-lo i començar a treballar en un altre projecte.

"No faré el que vaig anunciar com el meu següent treball", ha manifestat Tarantino. "Estic molt deprimit. El publicaré, això és tot per ara. El vaig entregar a sis persones i si no puc confiar en ells llavors no tinc cap desig de fer-lo. El publicaré. S'ha acabat i passaré a una altra cosa. En tinc 10 més que puc fer".

Les sospites sobre qui va filtrar el guió recauen en algun dels agents de les sis persones a qui el va entregar. No obstant, el director de cine només va facilitar tres noms, Tim Roth, Michael Madsen i Bruce Dern, i tot apunta a l'agència CAA, que representa els dos últims. "Sé que Tim [Roth] no el va filtrar. Però un d'ells va deixar que el seu agent el llegís i aquesta agent l'ha passat a tot Hollywood. No sé com funcionen aquests maleïts agents, però aquesta pel·lícula no serà el meu següent film", ha dit un dolgut Tarantino.