Quatre llibreters recomanen llibres per als més joves

Diana Riba i Sònia Gómez, d'El Pati dels Llibres: «Els nens han de mirar i remenar»

«Els nens han de mirar i remenar»_MEDIA_1

«Els nens han de mirar i remenar»_MEDIA_1 / ERNEST ALÓS

1
Es llegeix en minuts

EL LIBRO DEL MAL TIEMPO Fiona Danks i Jo Schofield  Rodeno. 15,99 €

Rieu de l'anunci del pal: Danks i Schofield es van marcar tot un llibre, El libro de los palos, per donar idees de què fer-ne (des d'una espasa fins a una cabanya). «Són propostes perquè els nens despertin la seva imaginació a partir d'aquestes idees», explica Sònia Gómez. Ara donen idees per jugar amb la pluja, el vent, la neu, el gel...

MERAVELLES / MARAVILLAS Brian Selznick  Cruïlla / SM. 19,95 €

Encara que el llibre ja fa temps que és a les llibreries, a El Pati de Llibres són partidàries que el llibre infantil que funciona segueixi als seus prestatges, immune a la boja rotació de novetats. Per a lectors més grandets i oberts de mires. «És una joia, però molt diferent de La  invenció d'Hugo Cabret. Aquí la història i el text expliquen dues històries diferents. Aparentment».

EL LLIBRE VALENT / EL LIBRO VALIENTE Moni Port  Takatuka. 19,50 €

És un llibre petitó però enganya: té molt contingut. «Dóna molt joc, pots aprofundir-hi tant com el nen vulgui», explica, incondicional, Sònia Gómez, que amb la seva sòcia Diana Riba han consolidat en poc temps la seva llibreria infantil a Sant Cugat del Vallès. «Parla de les pors de forma exhaustiva, fa reflexionar sobre quines pors tens, ajuda a buscar trucs per superar-les i per ser valents». I no és un manual.

Notícies relacionades

15 SÓN QUINZE / 15 SON QUINCE Àngels Navarro  Barcanova / Anaya. 14,90 €

A El Pati de Llibres són fans dels mil i un llibres amb jocs d'enginy de la hiperproductiva Àngels Navarro. «Cada un els treballa amb diferents professionals i aconsegueix projectes molt diferents». 15 són quinze és un joc d'observació a partir de muntatges d'un artista fuster. Top secret,per citar-ne un altre, fa pensar com un detectiu.