La foto de comiat de Lou Reed

El músic diu adéu penjant una foto d'una porta amb missatge a Twitter

Fotografia que Lou Reed va penjar en el seu últim missatge en els seus comptes de Twitter i Facebook amb el títol ’La porta’.

Fotografia que Lou Reed va penjar en el seu últim missatge en els seus comptes de Twitter i Facebook amb el títol ’La porta’.

1
Es llegeix en minuts

L'últim missatge de Lou Reed ha estat una imatge titulada 'La porta' que va enviar per Twitter i Facebook als seus fans. S'hi veu una porta blanca amb un poster de l'artista enganxat. Porta una samarreta negra on l'únic que es destaca és la paraula 'Supreme' en blanc. El missatge va arribar just després de donar-se a conèixer la notícia de la mort del cantant i compositor.

Amor occidental

Sota de la imatge apareix un grafit que diu: "Pa pa loves baby". Aquest missatge, que va sorgir als carrers de Nova York el 2009, reflectia l'amor occidental.

Notícies relacionades

El missatge va ser enviat diumenge a primera hora i abans d'acabar el dia 9.000 persones havien respost amb 'M'agrada' a l'últim missatge del venerat músic nord-americà, mort aquell mateix dia als 71 anys.

Trasplantament complicat

S'ha confirmat que la causa de la mort de Lou Reed està relacionada amb el trasplantament de fetge. Andrew Wylie ha confirmat que la seva mort a Southampton (Nova York) va ser deguda a una malaltia derivada de l'operació realitzada.