La Barcelona més flamenca

Amb motiu de l'estrena de la pel·lícula 'Bajarí', EL PERIÓDICO anima els lectors a enviar les seves fotos amb l'etiqueta #BarcelonaBajarí

Juanito aSan Roque, Karime amb la seva mare (Winy) i amb Carmen Amaya al mirall, en un concert de la Mercè a la plaça de la Catedral. Imatge de Bajarí. 

Juanito aSan Roque, Karime amb la seva mare (Winy) i amb Carmen Amaya al mirall, en un concert de la Mercè a la plaça de la Catedral. Imatge de Bajarí. 

1
Es llegeix en minuts

En ple any Carmen Amaya (amb què es commemora el 50è aniversari de la seva mort), el 13 de setembre s'estrenarà a les sales comercials de tot Espanya 'Bajarí' (Barcelona en caló), una pel·lícula documental que patrocina El PERIÓDICO, que viatja al cor del flamenc a través dels ulls de Karime Amaya (la renebota de la 'bailaora') i un nen gitano de 5 anys.  

#BarcelonaBajarí

Per contribuir a l'homenatge a la genial artista desapareguda, EL PERIÓDICO anima els lectors a descobrir amb les seves fotos la Barcelona més flamenca, l'actual Bajarí (en caló), sense caure en tòpics i en l'estela del film. Les imatge s'han de fer amb Instagram i fer-les circular a Twitter amb l'etiqueta #BarcelonaBajarí.

Publicació

Notícies relacionades

Totes les fotos que s'enviïn es publicaran a la web del diari. I entre els participants se sortejaran dues invitacions per assistir a l'espectacle de Karime Amaya 'Con Carmen en la memoria', que actua durant tot el mes de setembre al Tablao Cordobés de Barcelona. Les invitacions són gentilesa de l'Academia de las Artes y las Ciencias del Flamenco i de la Fundación Tablao Cordobés, dues entitats que donen suport al film.

¡Anima't i envia les teves fotos de la Barcelona més flamenca!