RETORN DEL MÚSIC BRITÀNIC

Paul McCartney llança aquest dijous el seu nou 'single', 'New'

La peça, que s'escoltarà a les ràdios, és l'avanç del pròxim i esperat disc de l''exbeatle', que publicarà el 14 d'octubre

Paul McCartney, el maig passat a Orlando (Florida).

Paul McCartney, el maig passat a Orlando (Florida). / AP / JOHN RAOUX

1
Es llegeix en minuts

Les ràdios emetran aquest dijous un avançament del nou disc de Paul McCartney, un àlbum, el setzè de la seva carrera, que està preparant des del 2012 i del qual encara no ha transcendit el títol, si bé, segons han informat fonts de la seva discogràfica, el llançament s'ha fixat per al 14 d'octubre. El 'single' que podrà sentir-se a les emissores musicals, que porta el títol de 'New', dóna pistes sobre el que es pot esperar del nou treball, que inclou 12 noves cançons produïdes per Mark Ronson (productor d'Adele i Amy Winehouse, entre altres).

Notícies relacionades

"Podem fer el que vulguem, podem viure com escollim", ha dit l''exbeatle' per resumir el contingut de 'New'. McCartney també ha col·laborat en aquest disc amb Paul Epworth, Giles Martin, fill del productor del grup de Liverpool, George Martin, i Ethan Johns, fill de Glyn Johns (Beatles, Rolling Stones, Who).

Des d'aquest dijous estarà disponible la prevenda de l'àlbum a iTunes, que al comprar-lo es podrà descarregar automàticament 'New'.