Anar al contingut

Lady Gaga avança la sortida del senzill 'Applause' per les filtracions a internet

La previsió inicial era que la primera cançó de l'àlbum 'Artpop' aparegués el 19 d'agost

La cantant Lady Gaga ha avançat a aquest dilluns l'edició oficial d''Applause', el primer senzill del seu nou àlbum, 'Artpop', a causa de les filtracions pirates que ja estan disponibles a internet. "A causa dels 'hackers' i de l'abundància de filtracions de baixa qualitat... Emetem aquesta emergència de pop... Que els monstres facin córrer la veu", ha assegurat Lady Gaga al seu compte de Twitter. L'aparició de la primera cançó d''Artpop' estava prevista originalment per al 19 d'agost vinent.

A més, Lady Gaga ha anunciat que actuarà en directe en la festa MTV dels premis de vídeos musicals que tindrà lloc el 25 d'agost a Brooklyn (Nova York), on interpretarà el tema. El disc 'Artpop', que anirà acompanyat per una aplicació per a dispositius electrònics, té com a data d'edició l'11 de novembre.

La publicació coincideix així amb la de 'Roar', la nova cançó de Katy Perry i que també ha estat filtrada a internet abans d'hora, amb qui Lady Gaga manté una rivalitat per la fama de la música pop actual.

0 Comentaris
cargando