MOSTRA MUSICAL

Maria del Mar Bonet obre el cicle de cançó d'autor de Camallera

Maria del Mar Bonet.

Maria del Mar Bonet.

1
Es llegeix en minuts
JORDI BIANCIOTTO
BARCELONA

Maria del Mar Bonet ofereix avui el seu perfil més intimista, a duo amb Lautaro Rosas, a Camallera Cançó d'Autor, cicle que obre la seva cinquena edició en aquesta localitat de l'Alt Empordà. La mostra oferirà fins al 15 d'agost sis recitals més així com actes paral·lels (xerrades, recitats de poesia) amb el propòsit de consolidar-se «com a punt de referència distintiu davant els altres festivals», situant la paraula com a «element central», segons explica el seu director, Pere Camps.

La cantant mallorquina actuarà a la plaça Feliu, de Camallera (seu dels set concerts), en un inusual format de duo juntament amb Rosas, multiinstrumentista i còmplice en alguns dels seus àlbums clàssics, comAlenar(1977) iJardí tancat (1981). Bonet tocarà la guitarra i elcuatro, i Rosas alternarà les sis cordes amb el bouzouki, elcharangoi l'arpa.

Notícies relacionades

DE LORCA A ELNA / Dani Flaco (demà) i Enric Hernàez (diumenge) oferiran dos recitals en solitari, i les cantautores locals Mercè Poch i Olga Falgueras s'aliaran dilluns en una revisió del repertori decoplasinterpretat per Federico García Lorca i La Argentinita. Cesk Freixas i Pau Alabajos oferiran dimarts un mà a mà com el de l'any passat a Barnasants, i Pedro Burruezo es presentarà dimecres amb una versió en format de trio del seu grup, Bohemia Camerata. Tancarà el festival, dijous, Joanjo Bosk ambCançons per Elna, un nou disc inspirat en l'èxode republicà i en les dones que van passar per la Maternitat d'Elna.

El cicle s'obre aquest any a activitats extramusicals. La primera, la xerrada d'aquesta tarda (19.00 hores) sobre el dret a decidir, que comptarà amb la participació d'Anna Simó (ERC), Fabián Mohedano (PSC) i Dolors Camats (ICV).