Anar al contingut

PROBLEMA DE SALUT

Plácido Domingo, ingressat per una embòlia pulmonar

El tenor, de 72 anys, haurà d'estar en repòs i sota supervisió mèdica unes quatre setmanes

L'estrella havia de representar aquest mes cinc funcions d''Il postino' al Teatro Real de Madrid

El tenor Plácido Domingo ha estat ingressat aquest dilluns en un hospital de Madrid, on està sent tractat amb èxit d'una embòlia pulmonar derivada d'una tromboembòlica venosa, segons el comunicat emès pels seus representants. Segons la nota, s'espera que el tenor madrileny tingui una recuperació total, però per ordres del seu metge es veurà obligat a estar sota supervisió i descans obligat durant 3 a 4 setmanes.

Per aquest contratemps de salut, Plácido Domingo, de 72 anys, haurà de cancel·lar la seva participació en les cinc funcions de l'òpera 'Il postino', de Daniel Catán, al Teatro Real, programades per a aquest mes, així com la seva participació com a director d'orquestra en el concert que dirigiria a la PlazaMayor de Madrid el diumenge 21 de juliol.

Després de la baixa de Domingo, el paper de Pablo Neruda de l'espectacle líric serà interpretat per Vicente Ombuena, que ha encarnat a aquest personatge en la producció del Teatro Bellas Artes de México i al Municipal de Santiago de Xile, on el tenor valencià va alternar el rol amb Domingo.

0 Comentaris
cargando