Anar al contingut

ELS LLIBRES MÉS VENUTS

Martí Gironell s'uneix a les novetats de Lorenzo Silva i Jorge Javier Vázquez en el rànquing

'Victus' i 'Cinquanta ombres d'en Grey' continuen liderant la llista de llibres més venuts en castellà

'Victus', d'Albert Sánchez Piñol, desbanca del número 1 de la llista 'Cinquanta ombres d'en Grey' i torna al lloc més alt del rànquing de llibres més venuts que EL PERIÓDICO DE CATALUNYA publica aquest dimecres en la seva edició impresa.

El nou liderat de la novel·la històrica sobre la guerra de successió i els fets del 1714, escrita per Sánchez Piñol, és el més destacat d'una llista en què consoliden posicions algunes de les novetats que han arribat recentment a les llibreries. Com 'La marca del meridiano', la nova entrega protagonitzada per la popular parella de guàrdies civils Bevilacqua i Chamorro, amb la qual Lorenzo Silva va guanyar l'última edició del premi Planeta, o 'La vida iba en serio', una novel·la d'aires autobiogràfics del popular presentador Jorge Javier Vázquez, amb un gran èxit de vendes que deu molt a la projecció mediàtica del seu autor.

L'abat de Martí Gironell

Tambié hi ha novetats en la ficció en català, on entren nous títols. El que irromp amb més força és 'L'últim abat', una nova novel·la històrica de Martí Gironell ambientada a la Catalunya de la segona meitat del segle XVI. En aquesta ocasió, el periodista català recrea l'enfrontament de l'últim abat del monestir de Sant Benet de Bages contra el rei de Castella.

Un altre títol que apareix per primera vegada aquesta setmana és 'Tot està per fer i tot és possible', el llibre solidari de la popular Marató de TV-3. Cal destacar, també, l'èxit d''Es perd el senyal', el nou poemari de Joan Margarit amb el qual ha aconseguit connectar una vegada més amb els seus molts i fidels lectors.

No-ficció

Pel que fa a la categoria de no-ficció en castellà, 'El tiempo en sus manos', de Félix Torán, cedeix el liderat a 'Entrénate para la vida', un llibre en què la psicòloga Patricia Ramírez ensenya a moure's en situacions adverses i aconseguir l'equilibri emocional.

En català, pocs dies abans de les eleccions catalanes, segueix al primer lloc de la llista 'Delenda est Hispania', la visió sobre la qüestió de la independència de Catalunya a càrrec d'Albert Pont, que compleix la seva desena setmana consecutiva a dalt de tot del rànquing'.

0 Comentaris
cargando