ELS LLIBRES MÉS VENUTS

Martí Gironell s'uneix a les novetats de Lorenzo Silva i Jorge Javier Vázquez en el rànquing

'Victus' i 'Cinquanta ombres d'en Grey' continuen liderant la llista de llibres més venuts en castellà

1
Es llegeix en minuts

'Victus', d'Albert Sánchez Piñol, desbanca del número 1 de la llista 'Cinquanta ombres d'en Grey' i torna al lloc més alt delrànquingdellibres més venuts que EL PERIÓDICO DE CATALUNYA publica aquest dimecres en la seva edició impresa.

El nou liderat de la novel·la històrica sobre la guerra de successió i els fets del 1714, escrita per Sánchez Piñol, és el més destacat d'una llista en què consoliden posicions algunes de les novetats que han arribat recentment a les llibreries. Com 'La marca del meridiano', la nova entrega protagonitzada per la popular parella de guàrdies civils Bevilacqua i Chamorro, amb la qualLorenzo Silva va guanyar l'última edició delpremi Planeta, o 'La vida iba en serio', una novel·la d'aires autobiogràfics del popular presentadorJorge Javier Vázquez, amb un gran èxit de vendes que deu molt a la projecció mediàtica del seu autor.

L'abat de Martí Gironell

Tambié hi ha novetats en la ficció en català, on entren nous títols. El que irromp amb més força és 'L'últim abat', una nova novel·la històrica deMartí Gironellambientada a la Catalunya de la segona meitat del segle XVI. En aquesta ocasió, el periodista català recrea l'enfrontament de l'últim abat del monestir deSant Benet de Bages contra el rei de Castella.

Un altre títol que apareix per primera vegada aquesta setmana és 'Tot està per fer i tot és possible', elllibre solidari de la popular Marató de TV-3. Cal destacar, també, l'èxit d''Es perd el senyal', el nou poemari deJoan Margarit amb el qual ha aconseguit connectar una vegada més amb els seus molts i fidels lectors.

No-ficció

Notícies relacionades

Pel que fa a la categoria de no-ficció en castellà, 'El tiempo en sus manos', deFélix Torán, cedeix el liderat a'Entrénate para la vida', un llibre en què la psicòlogaPatricia Ramírez ensenya a moure's en situacions adverses i aconseguir l'equilibri emocional.

En català, pocs dies abans de les eleccions catalanes, segueix al primer lloc de la llista 'Delenda est Hispania', la visió sobre la qüestió de laindependència de Catalunya a càrrec d'Albert Pont, que compleix la seva desena setmana consecutiva a dalt de tot del rànquing'.