Mar Bosch Oliveras guanya el Premi de novel·la breu Just M. Casero

La barcelonina Anna Altisén s'alça com finalista amb l'exploració d'una malaltia mental

1
Es llegeix en minuts

La periodista cultural i professora gironina MarBosch Oliveras ha aconseguit el Premi deNovel·la Breu Just M.Casero que organitza i convoca laLlibreria 22 de Girona gràcies a 'Darrera les hores càlides', una obrafantàstica que recrea un món oníric anomenat Bedlam --nom d'un tristament famós sanatori psiquiàtric del Londres victorià caracteritzat per l'inhumà tracte als malalts--, on viuen un nen que es diu Haiku i la seva mare, Agnès. En aquest lloc, carregat de llegendes, arriba un hivern inesperat en ple mes de juliol.

Notícies relacionades

La novel·la finalista de la barcelonina AnnaAltisén, 'Quan vaig deixar de ser natura lleugera' és una exploració íntima d'una dona que pateix una malaltia mental.

ImmaMerino, Josep MariaFonalleras, VicençPagès, MitaCasacuberta, EvaVázquez i el llibreter GuillemTerribas de la Llibreria 22 com a secretari sense vot, han format part del jurat. L'obra guanyadora, premiada amb 2.200 euros, serà publicada a principis de l'any que ve per Editorial Empúries, mentre que la Llibreria 22 es reserva la possibilitat d'editar la finalista, dotada amb 600 euros, durant un any.