Anar al contingut

15.000 PARTICIPANTS EN 35 PAÏSOS

Catalunya, la més activa en el concurs fotogràfic més gran del món

Els catalans han presentat 34.440 fotografies al Wiki Loves Monuments

El Wiki Loves Monuments, el concurs fotogràfic més gran del món segons el 'Llibre Guinness dels rècords', ha aconseguit que 15.000 participants de 35 països hi prenguin part amb imatges de monuments de diferents del món. Catalunya ha estat la comunitat que més imatges hi ha presentat, amb 34.440, el 87% del total d'Espanya.

ELS CATALANS, ELS MÉS ACTIUS

Pere López, un dels participants, ha estat el més actiu de tot el món amb un total de 8.833 fotografies presentades. De la mateixa manera, l'organització ha aconseguit complir l'objectiu d'augmentar el nombre de participants respecte a l'any passat, fins i tot molts d'ells han format part per primera vegada d'aquesta iniciativa.

Segons Vicenç Riullop, un dels organitzadors, "a tot arreu és fàcil despertar l'orgull del patrimoni local, però a casa nostra està molt despert des de fa temps". Una mostra d'això és l'inventari exhaustiu de patrimoni que la Generalitat ha proposat en unes llistes de monuments complets que han despertat més interès i participació.

ELS GUANYADORS

El concurs va tenir lloc entre l'1 i el 30 de setembre d'aquest any i consistia a documentar els llocs històrics, els monuments i el patrimoni cultural de tota la humanitat. Les fotos guanyadores dels concursos nacionals se sabran a principis del novembre i hauran estat valorades per un jurat internacional, que anunciarà les fotos guanyadores a nivell internacional a principis de desembre.

0 Comentaris
cargando