Anar al contingut

Serrat i Sabina presumeixen de repertori al Sant Jordi

Els cantants van afavorir un ambient de camaraderia en el primer dels dos concerts barcelonins

JORDI BIANCIOTTO / Barcelona

Una nit amb els repertoris intercanviats de Serrat i Sabina pot subministrar un gran plaer a milers de persones com les que ahir van omplir el Palau Sant Jordi (i les que ho faran avui). Però, sobretot, els que s'ho passen de meravella són els seus dos protagonistes, a qui vam veure compartint i intercanviant-se les estrofes més preades, ballant claqué, coquetejant amb les coristes i llançant-se mútuament dards innocents.

Ambient de camaraderia de bon rotllo en un recital d'una vintena llarga de cançons que va bascular al voltant de la complicitat entre les dues figures; els duos, els contrastos vocals, les bromes blanques ("M'agrada recolzar la gent que comença", li dedica un Serrat perdonavides a Sabina, que replica: "És veritat, sempre ens ha ajudat molt als joves") i el teva meva d'un repertori que exigeix forçar una mica la màquina perquè un s'adapti a l'altre. El bolet que tots dos es van posar els va igualar, i les seves siluetes artístiques van cedir definició perquè, amb l'ajuda de Kitflus, Antonio García de Diego i companyia, tot allò sonés compacte i cohesionat.

Llegiu la crònica completa sobre el concert de Serrat i Sabina a e-Periódico.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.