ARTISTA CONFIRMADA

M.I.A actuarà al Festival Cruïlla

El seu concert a Barcelona el 7 de juliol vinent serà l'únic a Espanya

1
Es llegeix en minuts

L'huracà sonorM.I.A. actuarà en el Festival Cruïlla Barcelona el7 de juliol vinent, en què serà el seu únic concert a Espanya. Considerada una de lesartistes més controvertides i influents de l'última dècada, la cantautora britànica d'origen tàmil està punt de llançar un nou disc. L'artista, amb fama derebel i independent, s'ha fet famosa a base de mesclar de hip hop, dancehall, funk carioca, ragamuffin i electrònica en conjunt amb les seves agressives lletres de caràcter polític.

Nominada a dos Grammy perStraight to hell, el 2005, cançó de la BSO de la pel·lículaSlumdog millonaire i per Swagger like us.

Conflictes polítics

Notícies relacionades

I és que els conflictes polítics han marcat la vida deM.I.A.el pare de la qual va ser un dels fundadors de la guerrilla tàmil, cosa que va obligar la família a traslladar-se a Anglaterra. Va ser allà, al districte d'Acton, Londres, on va néixer i va créixer en contacte amb altres estrangers i refugiats polítics mentre descobria el hip hop i altres músiques que escoltava a les ràdios dels veïns.

El nousingle de l'artista,Bad girls,que va ser llançat per a descàrregues digitals un dia després d'estrenar-se a escala mundial, és una mostra del que serà el nou àlbum de l'artista i que veurà la llum aviat.