Anar al contingut

SUPERA LADY GAGA

Un discjòquei de Girona regna a la Gran Bretanya

Sak Noel és número u a les llistes britàniques amb la seva cançó 'Loca People'

NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Amb una lletra superficial i en spanglish, i mostrant una imatge molt lúdica de Barcelona, el discjòquei de Girona Sak Noel està triomfant a la Gran Bretanya. La seva cançó Loca People lidera les llistes d'èxit britàniques. Però el mèrit encara és més gran si es té en compte que és la primera vegada que un artista espanyol assoleix aquest preat número u des que el 2002 el va aconseguir DJ Sammy amb Heaven.

"Viva la fiesta, Viva la noche, vivan los DJ'S", "Johnny, la gente está muy loca" i "What the fuck" conformen la lletra amb què Sak Noel ha aconseguit superar Adele, Lady Gaga, Maroon 5 i Christina Aguilera. A més, la cançó en qüestió ha venut més de 75.000 còpies la primera setmana després del seu llançament en terres britàniques, i també s'ha enfilat a dalt del top ten de diversos països europeus, com Dinamarca, Bèlgica, Holanda, Austràlia i Polònia.

Sak Noel, que és l'amo del segell Moguda, fins fa poc es dedicava a organitzar festivals dance i componia música per encàrrec. Però ara, després d'aquest èxit (el videoclip aconseguiex més de 30 milions de visualitzacions), comprova que li estan sortint bolos arreu del planeta.

El clip, per cert, promociona un turisme bastant alcohòlic de Barcelona, i d'alguna manera menysprea edificis de la ciutat com la Casa Batlló, la Sagrada Família i la torre Agbar, que compara amb un consolador.

0 Comentaris
cargando