SUPERA LADY GAGA

Un discjòquei de Girona regna a la Gran Bretanya

Sak Noel és número u a les llistes britàniques amb la seva cançó 'Loca People'

Un fotograma del vídeo de Sak Noel.

Un fotograma del vídeo de Sak Noel.

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Amb una lletra superficial i en spanglish, i mostrant una imatge molt lúdica deBarcelona, el discjòquei de Girona Sak Noel està triomfant a la Gran Bretanya. La seva cançóLoca People lidera lesllistes d'èxitbritàniques. Però el mèrit encara és més gran si es té en compte que és la primera vegada que un artista espanyol assoleix aquest preat número u des que el 2002 el va aconseguirDJ SammyambHeaven.

"Viva la fiesta, Viva la noche, vivan los DJ'S", "Johnny, la gente está muy loca" i "What the fuck" conformen la lletra amb què Sak Noel ha aconseguit superar Adele, Lady Gaga, Maroon 5 i Christina Aguilera. A més, la cançó en qüestió ha venut més de 75.000 còpies la primera setmana després del seu llançament en terres britàniques, i també s'ha enfilat a dalt deltop ten de diversos països europeus, com Dinamarca, Bèlgica, Holanda, Austràlia i Polònia.

Notícies relacionades

Sak Noel, que és l'amo delsegell Moguda, fins fa poc es dedicava a organitzar festivalsdancei componia música per encàrrec. Però ara, després d'aquest èxit (el videoclip aconseguiex més de 30 milions de visualitzacions), comprova que li estan sortint bolos arreu del planeta.

El clip, per cert, promociona un turisme bastant alcohòlic de Barcelona, i d'alguna manera menysprea edificis de la ciutat com laCasa Batlló, laSagrada Famíliai latorre Agbar, que compara amb un consolador.