DESPRÉS D'ACTUAR ÈBRIA

Amy Winehouse cancel·la tota la seva gira europea per "problemes de salut"

La cantant tenia previst un concert en el festival Bilbao BBK LIVE el 8 de juliol

La cantant Amy Winehouse gairebé no va poder cantar en el concert de diumenge a Belgrad. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / Madrid

La cantant britànica de soulAmy Winehouse ha cancel·lat per "problemes de salut", segons els seus representants, tota la sevagira europea, inclòs el concert previst per al8 de juliol a Bilbao, la seva única actuació d'aquest any aEspanya.

Winehouseja havia suspès els seus dos concerts d'aquesta setmana aIstanbuliAtenesdesprés de ser escridassada a Belgrad el cap de setmana passat perquè, en aparent estat embriaguesa, va ser incapaç de cantar durant 90 minuts, encara que dilluns els seus representants van assenyalar que reprendria la gira aBilbao.

Notícies relacionades

Els organitzadors del festivalBilbao BBK Live han explicat que aquest dimarts han estat informats de la suspensió de tota la gira europea deWinehouse, raó per la qual ja busquen un substitut per a la cantant britànica, que era el cap de cartell de la segona jornada, la del divendres 8 de juliol.

ElBilbao BBK Live manté com a cap de cartell per a la primera jornadaColdplayi aThe Black Crowes per al tercer dia, mentre que el 8 de juliol estan programats, a l'espera d'una incorporació que supleixiWinehouse, Kasier Chiefs, !!!, Kasabian, TV On the Radio iVetusta Morla, entre altres.