INCURSIÓ A L'ALTRE COSTAT DE LA CÀMERA

L'actriu María Adánez compta amb Carmen Maura en el seu primer curtmetratge

'5 B Escala Dcha' narra la història de tres germanes el dia que reben la notícia de la mort del seu pare

Emilio Gutiérrez Caba també té un paper a la cinta, que s'ambienta en una barriada madrilenya

Carmen Maura, durant la promoció de la sèrieLas chicas de oro.

Carmen Maura, durant la promoció de la sèrieLas chicas de oro.

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / Madrid

L'actriu madrilenyaMaría Adánez (1976) escriu, dirigeix i produeix el seu primer curt,5 B Escala Dcha, que narra la història de tres germanes durant el dia en què reben, amb la seva mare (Carmen Maura), la notícia de la mort del seu pare (Emilio Gutiérrez Caba).

Amb més de 20 pel·lícules com a actriu, el film suposa la primera incursió d'Adánez en el món de la realització. Durant la seva carrera, la intèrpret ha compaginat la seva feina a la gran pantalla amb una sòlida trajectòria en elteatre i latelevisió.

Ambientat a la perifèria madrilenya

Notícies relacionades

El curt, ambientat en un barri de la perifèria madrilenya, gira al voltant de tres germanes sobtadament afectades per la mort del seu pare. La història arrenca quan una de les protagonistes decideix visitar el seu pare per donar-li una sorpresa, i se'l troba mort. Durant les hores posteriors, les tres germanes i la seva mare es reuneixen en un bar per plorar, riure i recordar el passat amb nostàlgia.

La cinta, produïda per Me Voy Contigo Films, també compta amb l'actuació de Carmen Ruiz, María Lanau i Irene Escolar, que encarnen Esther, Alma i Sara, respectivament, i Diego Martín, Alex García i Chani Martín, que donen vida als nòvios de les germanes.

Temes:

Carmen Maura