UN DIA ABANS DEL QUE HAVIEN ANUNCIAT

El nou treball de Radiohead ja es pot descarregar a la seva web

Les contorsions de Thom Yorke destaquen al videoclip de 'Lotus flower', el seu primer 'single'

El vídeo oficial de ’Lotus Flower’, pertanyent al nou àlbum de Radiohead. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

El nou disc de Radiohead,The king of limbs, ja es pot descarregar a través de la web oficial de la banda aquest divendres, malgrat que inicialment s'havia anunciat que la data inicial seria aquest dissabte.

Paral·lelament, la banda anglesa ha anticipat a la web el primer vídeo del seu esperat nou disc,The king of limbs.La cançó escollida per inaugurar la difusió oficial del nou treball es titulaLotus flower,i ja havia estat interpretada pel grup en alguns concerts previs.

De totes maneres, la principal novetat és el vídeo musical protagonitzat per Thom Yorke, el magnètic líder de la banda, que amb una coreografia de contorsions i balls espasmòdics marca de la casa, s'encarrega d'omplir els cinc minuts que dura la cançó.

El vídeo, enquè Yorke llueix un barret fort  al millor estil Chaplin o, per què no, Joaquín Sabina, s'ha convertit immediatament en tema candent de Twitter.

Mutisme de la banda

Fins ara, després de mesos treballant en estudi, la banda no havia anunciat res del contingut del seu nou disc, al·lèrgica a les filtracions que van marcar els llançaments d'alguns dels seus discos previs.

Notícies relacionades

Aquesta setmana, els d'Oxford van comunicar que la nova obra estarà disponible per descarregar-la a partir de dissabte, directament de la seva web.  No obstant, aquest divendres ja han posat les seves noves propostes a disposició del públic.

Els usuaris podran descarregar-lo per 7 euros en format MP3 i 11 euros en format WAV, o comprar per 36 o 39 euros la versió física que sortirà al maig i que inclourà un paquet amb dos vinils, un CD i un llibret amb centenars d'il·lustracions.

Temes:

Radiohead