NOVETAT MUSICAL

Radiohead distribuirà el seu nou àlbum a través de la seva pàgina web

La banda britànica sorprèn amb una nova pirueta discogràfica en la publicació de 'The king of limbs'

Els Radiohead, en una imatge promocional.

Els Radiohead, en una imatge promocional.

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Radiohead acaba d'anunciar que el seu pròxim disc,The king of limbs (que traduït vindria a significarEl rei de les extremitats, el mateix nom d'un roure mil·lenari pròxim a la casa on el van gravar), es podrà descarregar a través de la seva pàgina web dissabte que ve.

Aquesta pirueta discogràfica no és nova en la banda britànica. El 2007 ja van descol·locar el personal passant de discogràfiques i distribuïdores i traient pel seu compte el seu anterior treball,In rainbows. Però a diferència de fa quatre anys, aquesta vegada sí que fixen quin preu s'haurà de pagar per aconseguir-lo (llavors simplement demanaven que s'aportés "la voluntat").

Dues tarifes

La banda de Thom Yorke estipula que es podrà descarregar per 7 euros en MP3 i per 11 en format WAV, la mateixa qualitat que un cedé i sense comprimir. I avança que el pròxim 9 de maig l'àlbum es publicarà en format físic, en el que han batejat com elNewpaper Album, un paquet que costarà entre 36 i 39 euros, i que inclourà dos vinils, un compacte, 625 il·lustracions i fins i tot el disc firmat, per als dos afortunats que guanyin un sorteig.

Notícies relacionades

Resulta curiós, no obstant, que el grup, que fa diversos mesos que treballa a l'estudi, no avanci res sobre el contingut (musical) d'aquest esperat llançament. Això sí, diu: "Gràcies per la vostra paciència".