LA GALA DEL CINE BRITÀNIC SERÀ EL 13 DE FEBRER

Bardem, candidat a un BAFTA per 'Biutiful'

La pel·lícula hispanoamericana de González Iñárritu i l'argentina 'El secreto de sus ojos', de Juan José Campanella, competiran en la categoria de millor film de parla no anglesa

Javier Bardem, en un fotograma del film ’Biutiful’.

Javier Bardem, en un fotograma del film ’Biutiful’.

1
Es llegeix en minuts
EFE / Londres

L'espanyol Javier Bardem es troba a la llista de candidats als BAFTA del cine britànic en la categoria de millor actor pel seu paper a la pel·lículaBiutiful. En aquesta categoria haurà de competir amb qui és considerat el favorit, el britànic Colin Firth, per la seva interpretació del rei Jordi VI, pare de la reina Isabel II, al film El discurs del rei.

Notícies relacionades

Per una altra part, la pel·lícula hispanomexicanaBiutiful, d'Alejandro González Iñárritu, i l'argentinaEl secreto de sus ojos, de Juan José Campanella, són candidates a un BAFTA  en la categoria de millor film en llengua no anglesa.

En l'apartat de millor pel·lícula hi haEl cisne negro,El discurs del rei,La red social,Inception iValor de ley, segons la llista dels seleccionats als BAFTA, que seran entregats el 13 de febrer en una gala que se celebrarà a la Royal Opera House de Londres.