rock al forum

BEACH HOUSE: Melodies boiroses i textures envoltants a la posta de sol

Melodies boiroses i textures envoltants a la posta de sol_MEDIA_1

Melodies boiroses i textures envoltants a la posta de sol_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El desembre passat, al Primavera Club, s'intuïa la tragèdia. La sala Sidecar es va quedar petita davant la ingent quantitat de públic que volia veure Beach House. Almenys fins llavors, ni el seu insípid directe ni els seus tebis discos,Beach House(2006) iDevotion (2008), justificaven aquest fervor, però desenes de fans del duo de Baltimore estaven indignats davant la possibilitat de quedar-se amb l'entrada però al carrer.

Notícies relacionades

Aquell dia ja van estrenar cançons del disc que estaven a punt de publicar, unTeen dream(2010) en què el seu pop de textures boiroses i melodies de mel arriba molt més lluny i més fondo del que han aconseguit fins a la data. Victoria Legrand i Alex Scally s'han instal·lat en un espai indeterminat entre Mazzy Starr i Fleetwood Mac.

Mig any després d'aquell conat de revolta a la plaça Reial, Beach House és un dels noms més en boca entre el perfil de públic que assisteix al Primavera. El dubte està en si la seva delicada boirina podrà seduir i impregnar el públic en un escenari a l'aire lliure. NANDO CRUZ