El Periódico de Catalunya

Dilluns 19 febrer 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

Vi

Pencopolitano 2015, desgranant sòls

Un estupend negre per obrir-nos a un enfocament diferent de Xile

Pencopolitano 2015, desgranant sòls

Pedro Parra és un dels millors especialistes mundials en el coneixement i l'anàlisi de sòls vitivinícoles. La seva experiència com a consultor de vinyes i cellers, ­viatjant, bevent i treballant per les millors zones del món, li ha donat un bagatge impressionant. El 2003 es va estrenar com a elaborador -juntament amb Liger-Belair i Massoc- a Cachapoal amb un Aristos. El 2008 va fundar Clos des Fous i el 2010 es va fer soci a Altos de las Hormigas a Mendoza. Pedro Parra y Familia és el seu projecte personal al sud de Xile a Itata.

Pencopolitano 2015 és un assemblatge de cinsault, carinyena, malbec, carmenere i syrah. Té un preciós color granat. Al nas és molt expressiu, amb un deliciós perfum de fruites negres i vermelles madures i dolces amb un toc de pebre i flors. A la boca és voluminós, amb un taní rodó i profundes aromes de groselles negres, figues, xocolata i vainilla.

Pencopolitano 2015

Pedro Parra y Familia
PVP: 26,9 €

Un estupend negre per obrir-nos a un enfocament diferent de Xile. Serviu-lo lleugerament fresc acompanyant tot tipus de carns vermelles.