El Periódico de Catalunya

Diumenge 18 març 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

HUMOR D'EL MUNDO TODAY

"Vaig anar a El Corte Inglés i em vaig sentir com en una litografia d'Escher"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep a internet

"Vaig anar a El Corte Inglés i em vaig sentir com en una litografia d'Escher"

ALBERT BERTRAN

Celebració d’aniversari Antonio Fonseca

«Avorrida, monòtona i previsible»

Me la van vendre com una festa sorpresa, però després em van fer estar allà mitja hora abans. Cansat d’esperar, vaig avisar el de l’aniversari que vingués ja que estàvem tots esperant, i per alguna raó, tots es van posar en contra meu. Després no hi havia pastís, i tots em van retreure que hagués dit de portar-lo i que després no ho fes. No sé, era com si jo tingués la culpa de tot. Al final me’n vaig anar aviat perquè al treballar repartint pastissos tenia altres festes on anar.

FEDERICO MIRANDA


El Corte Inglés

«Va ser com entrar en una litografia d’Escher»

★★★

Sempre he admirat l’obra de l’artista holandès Maurits Cornelis Escher. La seva capacitat per jugar amb les escales i amb els punts de vista em fascina. Doncs bé, he de reconèixer que les escales d’aquest centre no només recreen les d’algunes obres d’aquest autor, sinó que al meu entendre les superen en complexitat. Hi va haver un moment a la tercera planta que jo ja no sabia si baixaven, si pujaven o si havia entrat en una realitat paral·lela. El mateix Escher s’hauria perdut aquí. Si aconsegueixo trobar la sortida, tornaré.

ANDRÉS ROQUETAS


Tenir raó

«Experiència única i inoblidable»

★★★★★

No sé com vaig arribar fins aquí, ni recordo què vaig dir exactament. L’únic que sé és que les persones amb qui estava van assentir amb el cap i em van dir que sí, que la veritat és que jo tenia raó. Increïble. Val la pena disfrutar el moment perquè és dels que no es tornen a repetir.

MANOLO CABRERO


Carrer Bailèn

«Experiència única i inoblidable»

★★

Malgrat haver pagat religiosament per aquest carrer durant una partida de Monopoly, en què, per cert, m’he gastat uns bons calerons a posar hotels per millorar la qualitat de vida dels veïns, ara resulta que la gent que viu allà no em reconeix com la seva legítima propietària. És igual el que els digui, en comptes de fer-me cas es limiten a mirar-me com si estigués boja. Si no corregeixen el seu comportament acabaré hipotecant la propietat.

VERÓNICA DE LA RIVA


Macba

«Fatal. Es van negar a exposar el meu ‘selfie’»

(Traducció automàtica) Jo es troba altament boja i escandalitzada amb la direcció d’aquesta museu d’art contemporània. Jo treu una selfie saltant en terrassa fent efecte visual de salt a buit que rep 70 likes al meu compte oficial d’Instagram. Quan jo ofereix la meva obra al museu perquè sigui exposat, ells refusen fer-ho. Quan jo col·loca la meva fotografia en paret, ells m’expedeixen fora. Diuen art contemporani però som al 2017 i cap foto selfie en galeria. No torna!

BRENDA WALSH