El Periódico de Catalunya

Dilluns 22 octubre 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

no gastis

4 activitats gratuïtes per als pròxims dies

Disfruta sense pagar ni un euro de jazz a la Sagrera, cine fantàstic al Canòdrom i cine i dansa al Gòtic, i entra al monestir de Pedralbes

4 activitats gratuïtes per als pròxims dies

¿Com? ¿Què? ¿Que es pot disfrutar sense pagar ni un euro de jazz a la Sagrera i d’una sessió de cine fantàstic al Canòdrom? Sí. I també entrar al monestir de Pedralbes i veure pel·lícules o dansa al Gòtic. Aquestes són les nostres quatre propostes gratuïtes de la setmana.

1. CINE FANTÀSTIC AL CANÒDROM 

Ex Machina, amb l’oscaritzada Alicia Vikander i en versió original subtitulada, és la pel·lícula que es projectarà aquest divendres, dia 13, a les 22.00 hores, en el cicle de cine fantàstic i de ciència-ficció a l’aire lliure de les Grades Obertes del Canòdrom (fins al 10 d’agost).


2. MÚSICA, DANSA I CINE AL GÓTIC 

El Llimonades 2018, el festival d’estiu del Gòtic, proposa diverses activitats interessants. El dimecres 18 a les 21.30 hores es projectarà el clàssic 'Rebel sense causa' a la plaça de Sant Just i el dijous 19 hi haurà nit de poesia, música i dansa al Pati d’en Llimona, amb el muntatge 'Elisabetta', de Cia dell’Anima, i els 'Tangos de la resistencia' de Rehder i Battaglia.


3. NITS DE JAZZ A LA SAGRERA

El grup del portuguès Joâo Vieira (20.00 hores) i la Big Pocket Orchestra (21.00) protagonitzen el programa doble del cicle Nits de Jazz de La Sagrera d’aquest divendres, dia 13. Serà a la bonica plaça de Masadas. Divendres, dia 20, hi haurà més actuacions.


4. EL MONESTIR DE PEDRALBES, OBERT

El monestir de Pedralbes ofereix L’hora màgica tots els dimarts i divendres fins al 14 de setembre, entre les 18.00 i 21.00 hores, i permet l’accés gratuït al seu claustre gòtic, un dels més grans del món.