El Periódico de Catalunya

Diumenge 25 febrer 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

PLANS PER A TOTA LA FAMÍLIA

Què es pot fer a Barcelona el cap de setmana del 19 al 21 de maig

Aquest cap de setmana del 19 al 21 de maig, Barcelona t'ofereix múltiples opcions d'oci, tant amb la família com en solitari. Seleccionem 10 propostes per a tots els públics

On Barcelona - Llocs on llegir a l'aire lliure

MONTSERRAT COMESAÑA

Texto Alternativo

EL MÉS: EL BANC, TU, EL LLIBRE

Ara que arriba el bon temps, ¿què hi pot haver millor que llegir a l'aire lliure? A Barcelona hi ha una gran quantitat de bancs públics en llocs on la pau i la serenitat conviuen amb el silenci. Et proposem 11 racons encara millors que la teva butaca per submergir-se en un llibre i perdre la noció del temps.
Més sobre ‘11 bancs més còmodes que la teva butaca per llegir a l'aire lliure’


Texto Alternativo

NIT DELS MUSEUS 2017 A BARCELONA

Gairebé 90 centres d'art de la ciutat obren gratuïtament la matinada d'aquest dissabte, de 19 a 01.00 hores, amb una programació plena d'activitats obertes al públic local i forà. L'aposta ja fa 10 anys que funciona i va sumant públic i centres, 87, tant públics com privats. T'oferim els mapes de sis rutes per Barcelona.

Més sobre la 'Nit dels Museus 2017' a Barcelona


Texto Alternativo

EXPOSICIÓ GLAM: 'Bowie is'

Després del seu èxit a nou grans ciutats, la mostra ‘Bowie is’ arriba el 25 de maig al Museu del Disseny de Barcelona. Analitzem set dels ¡300! objectes que recull la mostra, la més exitosa en els 165 anys d'història del museu Victoria & Albert de Londres.

Més sobre l'exposició ‘Bowie is’


Texto Alternativo

CIUTAT ON: L'ARXIU HISTÒRIC DE LA CIUTAT DE BARCELONA

A la Casa de l’Ardiaca, l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, que compleix 100 anys, custodia un fons de de 140.000 títols de llibres i 15.000 d'hemeroteca, i no para de créixer.

Més sobre l'Arxiu Històric de la Ciutat de BarcelonaTexto Alternativo

EL MUSEU IMAGINARI: VALL PARC, UN CLUB ESPORTIU ON JUGAR AL PING-PONG

El propietari de Luz de Gas ha guanyat les últimes sis edicions del campionat d'Espanya de tennis de taula per equips per a més grans de 50 anys. S'entrena en un centre de la carretera de l'Arrabassada amb unes magnífiques vistes de Barcelona.

Més informació sobre el museu imaginari de Fede Sardà


Texto Alternativo

EN FAMÍLIA: ‘ARQUITECTURA I PAISATGE’

Aquest dissabte, la Fundació Joan Miró proposa una jornada sencera per explorar les relacions entre l'arquitectura i el paisatge. Durant la jornada, tota la família podrà participar en tallers tant dins com fora de la Fundació.

Més informació sobre ‘Arquitectura i paisatge’


Vídeo ID:
4067902

ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS: Frankie Gallo Cha Cha Cha

Al restaurant Frankie Gallo Cha Cha Cha hi ha pizza més enllà de la margarida. El local del pizzer Lolo, els 'xemei' Colombo i el restaurador Parrado fa servir farines moltes a la pedra, massa mare i llargues fermentacions, unes bases molt serioses.

Més sobre Frankie Gallo Cha Cha Cha


Vídeo ID:
4055249

EL CONCERT: VERMUT AMB DANI FLACO

Entrevistem Dani Flaco fent el vermut: el seu pròxim concert s'emmarca en el cicle 'Vermuts El Periódico' i tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a la Sala Apolo, i en horari familiar, les 12 del migdia.

L'entrevista amb Dani Flaco


Texto Alternativo

PROPOSTA ESPUMOSA: MAESTRÓ: TAPEJANT AMB CERVESES ARTESANES

La cerveseria de l'Eixample Maestró afegeix a les seves birres fixes (les ‘top’ 'blanche', 'blonde', 'ambrée' i 'brune') una de temporada, i dona més pes a les tapes a la carta.

Més sobre Maestró


Vídeo ID:
4063601

LA RECEPTA: ARENG AMB ABRIC DE PELL, DE GENYA PETROVA

La xef russa Genya Petrova, del restaurant Ekaterina, ens explica com s'elabora l'areng amb abric de pell, un plat típic rus que ha adaptat al seu local al paladar local, amb menys areng i menys maionesa.

La recepta d'Areng amb abric de pell