El Periódico de Catalunya

Dissabte 20 octubre 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

L'HUMOR D'EL MUNDO TODAY

El millor pipicà de Barcelona: "Un racó de pau i les millors caques"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep a internet

El millor pipicà de Barcelona: "Un racó de pau i les millors caques"

ALBERT BERTRAN

Sant Jordi

«Com Youtube però amb persones!!»

★★★★★

APA! HUOLAAAA NENS! US REKMANO SORTIR DE CASA EL DIA DE SANT JORDI PK UNA COLLA DE YOUTUBERS VAN A FIRMAR UNES COSES K EN DIUEN LLIBRES I TE POTS FER UN AFOTO AMB ELLS. L’ANY PASSAT EM VAIG FER FOTO AMB JOHNNYPUTOCRACK17 I AMB SULEIKABCN. DESPRÉS VAIG LLENÇAR EL LLIBRE PERÒ L’AFOTO LA TINC!! SUBSCRIU-TE AL MEU CANAL.

@PAVORESULTÓN19


Pipicà de Sagrada Família

«Un racó de pau i les millors caques»

★★★

Com a amant dels animals que soc, m’agrada posar lavatives al meu gos per poder visitar pipicans de la ciutat. El millor, sens dubte, el pipicà que hi ha al costat de la Sagrada Família. Pots recollir les caquetes del teu gos mentre et sorprens amb la bellesa del temple de Gaudí. El problema és que cada vegada hi ha més turistes que venen amb el seu gos a aquest pipicà.

TERESA RAMIRO


Microteatre ‘La meva mare ve una setmana’

“Un trosset de realitat en un pis de l'Eixample”

★★★★

Brillant proposta la de Sergio i Tamara, una parella que fa 15 anys que està casada i escenifica millor que ningú el tedi i la rutina. Les seves obres de microteatre es disfruten des del pis de baix, des d’on pots sentir els seus crits a altes hores de la nit. La setmana passada la temàtica era La meva mare ve a passar uns dies amb nosaltres. No hi va faltar res: crits, plors, rialles, plats trencats, policia… Totalment recomanable.

VICENTE PÉREZ


McDonald’s del barri Gòtic

“El primer McDonald’s de la història”

★★★

En ple barri Gòtic de Barcelona podem degustar una mediocre hamburguesa al primer McDonald’s del que es té constància. Un edifici del 1163, emmarcat dins del gòtic primerenc. Els seus arcs formerets ­apuntats sobre enormes columnes el doten d’una majestuositat indubtable. Els taulells se situen a la ­tribuna que ­comunica amb la nau central mitjançant tres obertures apuntades. El claristori amb finestrals circulars ­ofereix unes bones vistes. Els lavabos són una mica inaccessibles, ja que estan al costat de l’agulla del ­cimbori.

PATRICIA SOLÍS


Universitat de Barcelona

“Alerta d'estafa: no regalen màster!!!!”

(Traducció automàtica) Vinc a Barcelona per estudiar i pel sexe desenfrenat que al meu hometown de Kentucky és de difícil trobada. La matrícula de la meva persona realitzo a Universitat de Barcelona per a l’obtenció de màster. La sorpresa majúscula no, encara més. ¡Em soc dita que si no anant a classe, el títol és zero! La recomanació és clara: per a l’estudi, millor universitats a Madrid. Per a sexe desenfrenat, deixa ­comentari al meu perfil.

BRENDA WALSH