El Periódico de Catalunya

Dilluns 16 juliol 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: el minifestival Emergència! i el nou disc d'OMD. El pitjor: la banda sonora de '50 sombras de Grey'

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

On

L'últim Emergència!

El minifestival 'underground' amb seu al CCCB celebra aquest any el seu desè aniversari, que, per desgràcia, serà l’últim. En aquesta efemèride comiat comptaran amb grups importants en el curs de l’esdeveniment com Oso Leone (foto), Joe Crepúsculo i Flamaradas. Dissabte, dia 10, a partir de les 18.00 hores.


Buscant Coltrane 

Títol destacat de l’última edició de l’In-Edit, 'Chasing Trane', retrat documental del llegendari saxofonista John Coltrane, es pot recuperar aquest dijous, dia 15, a les 19.30 hores, al Centre Cultural Albareda. En VOSE. Entrada gratuïta amb reserva prèvia.


Inquietud perenne

Pocs grups formats fa quatre dècades es poden vanagloriar no només de seguir, sinó de fer-ho, a més, mantenint el vigor de la recerca i oferint repertoris ambiciosos. OMD és un d’aquests grups. Dimecres, dia 14, presenten 'The punishment of luxury' a la sala Razzmatazz.


Objectes amb segona vida

Digue-n’hi El Flea, digue-n’hi encants, digue-n’hi neoencants. Digue-n’hi com vulguis, però tingue’l en compte. El mercat de segona mà s’instal·la aquest diumenge, dia 11, a la plaça de Blanquerna, darrere del Museu Marítim. Ocasió per trobar aquella peça essencial que no sabies que buscaves.


El món és prosa

Libros del Asteroide recupera 'Un debut en la vida', primera novel·la publicada per la mai ben ponderada Anita Brookner. L’autora passa comptes amb la seva pròpia vida, amb una anàlisi del plaer i els desavantatges de la literatura. L’edició compta amb un pròleg de Julian Barnes.


OFF

La música de '50 sombras'

La tercera pel·lícula de la saga compta amb cançons tan poc suggerents com les escenes eròtiques que acompanyaran. ¿Liam Payne? ¿Jessie J? ¿El mateix Jamie Dornan? Males idees. ¿Per què canta Miguel a 'Coco' i no en un projecte purament d’alcova com aquest?