El Periódico de Catalunya

Dissabte 24 març 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: el concert de la rapera Nadia Rose i el nou disc de Jim James. El pitjor: l'embafador àlbum nadalenc Kate Rusby

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

Rapera en ascendència

Nadia Rose és una de les veus més potents de l’últim rap anglès. D’aquí poc, no serà coneguda com "la cosina de Stormzy", sinó que Stormzy serà conegut com el seu cosí. Aquest divendres, dia 8, actua a Fuego, el club de Razzmatazz dedicat a hip-hop, R&B i nou pop.


Regals fora del comú

BCN Makers, mercat de nous creadors i artesans de la ciutat, torna els dies 9 i 10 de desembre per facilitar-te l’àrdua tasca de trobar algun detall per a aquell amic invisible calamitós que t’ha tocat. Hi haurà mobles, roba, complements… I llibretes tan guapes com les de Pulpa&Papel (foto).


Nit a Tapei

Última oportunitat per recuperar a la Filmoteca, com a part de l’Asian Film Festival, 'Millennium mambo', el clàssic modern de Hou Hsiao-hsien sobre la joventut taiwanesa de principis de segle. 'Raves', drogues i melancolia urbana. Divendres, dia 8, a les 21.30 hores.


No és un altre llibre de 'Star wars'

¿Fa falta a les nostres prestatgeries un altre tom al voltant de La Saga? Si és com el de Cass R. Sunstein, antic membre del gabinet d’Obama, sí. 'La última mitología. El mundo según Star Wars' utilitza l’univers lucasià per explorar la història i el nostre món.


Versions úniques

El 2009, Jim James, líder del grup de country alternatiu My Morning Jacket, va publicar un epé de versions de George Harrison i els Beatles que molts guardem com un tresor. Ara arriba la seva seqüela, 'Tribute to 2', més llarga i amb cançons d’artistes diversos.


OFF

Cançons que embafen

La cantant folk Kate Rusby acaba de llançar un disc nadalenc, aquest subgènere que només uns quants saben abordar amb sensibilitat. La majoria ho fan amb sensibleria, que és diferent. Amb 'Angels & men', Rusby segueix en aquesta majoria.