El Periódico de Catalunya

Dilluns 19 febrer 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el galop fi amb carisma alternatiu de Band of Horses. El pitjor: el house tropical de Robin Schulz

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Band Of Horses visita avui, divendres, 8, la sala Apolo per presentar 'Why are you ok', una altra bona remesa de country-rock amb carisma alternatiu. Només per escoltar un nou himne com Casual party valdria la pena anar al xou. Fa de teloner el no poc popular L.A.


Meitat home, meitat màquina

El cicle de clàssics de Sitges de la Filmoteca ofereix aquesta setmana la possibilitat de recuperar (en format digital) el clàssic 'RoboCop' de Paul Verhoeven, una combinació impossible ­d’idees fantàstiques atrevides, emoció tràgica i sàtira dels 80. Hi ha sessions divendres i diumenge.


Refugi literari

Entre les infinites novetats de la 'rentrée' literària treu el cap i les espatlles 'Bienvenidos a Occidente' (Reservoir Books), novel·la ­sobre immigració de Mohsin Hamid amb bruscos (i fascinants) salts en el temps i l’espai. És una ­justa nominada al Man Booker ­Prize 2017.


Després de Vampire Weekend

Rostam Batmanglij va deixar el famós grup novaiorquès, però per sort no la música. Poc després de la seva col·laboració amb Hamilton Leithauser arriba el seu primer disc en nom propi: 'Half-light, taciturn', somiador i amb una joia del calibre de 'Gwan'. A descobrir.


Art de carrer

FiraTàrrega acaba d’inaugurar una nova edició, que s’estendrà fins al dia 10, amb el lema de la participació, actiu de les arts de carrer. Dissabte, 9, i diumenge, 10, es pot disfrutar per exemple de 'Shy blue', sofisticada peça de dansa de la Cía. Elías Aguirre.


OFF

Texto Alternativo

Robin Schulz, ‘not OK’

El house tropical de Schulz era tou i anodí quan el vam sentir per primera vegada. Però arriba a noves cotes d’insipidesa amb la veu de James Blunt, convidat al ­single OK, qualsevol cosa menys el que indica el títol. Aquesta setmana surt l’àlbum 'Uncovered' i convé ­mantenir-se a cobert.