El Periódico de Catalunya

Diumenge 22 abril 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la banda danesa Yung al festival Mayday Mambo i el nou disc de pop de Jane Weaver

ON

Aparador alternatiu

Després de la seva excel·lent primera edició, el minifestival de rock alternatiu Mayday Mambo torna amb tres jornades en tres sales: 26 (Upload), 27 (La [2] d’Apolo) i 28 (Almo2bar). Serà el primer dia quan actuï Yung(foto), gran banda danesa de punk melòdic.


A mirar incondicionalment

La Filmoteca presenta aquest mes, entre els dies 24 i 31, un interessant cicle dedicat al director de documentals Jørgen Leth, el codirector (amb Lars Von Trier) de ‘Les cinc condicions’. Temàtiques diverses: esports, dansa, viatges i llocs on va viure idil·lis.


Periodisme i literatura

¿Alfaguara recupera aquests dies 'El material humano', la novel·la escrita per Rodrigo Rey Rosa a partir de les seves visites al Gabinet d’Identificació de l’arxiu secret de la Policia Nacional de Guatemala. La repressió analitzada sense oripells, sense frases més llargues del que és necessari.

Pop per somiar

Una de les sorpreses agradables de la temporada, en l’apartat discogràfic, és el nou tractat de pop somiador de la britànica Jane Weaver. Es diu Modern kosmology i manlleva hàbilment influències del rock experimental alemany dels 70. Escoltin ‘Slow motion’.


Una pel·lícula encisadora

Todavía se puede cazar en salas 'Personal shopper', la película que afianza la colaboración del director francés Olivier Assayas con Kristen Stewart, inesperada nueva musa cinéfila. Un drama sobrenatural intrigante, difícil de explicar y también difícil de olvidar.

Encara es pot caçar en sales 'Personal shopper', la pel·lícula que referma la col·laboració del director francès Olivier Assayas amb Kristen Stewart, inesperada nova musa cinèfila. Un drama sobrenatural intrigant, difícil d’explicar i també difícil d’oblidar.


OFF

Linkin Park, suaus

En un temps llunyà, el grup californià va conjugar rap, metal i pop amb eficàcia. En el seu primer disc en tres anys sonen bastant domats, com volent sonar fins i tot en l’última ràdio imaginable. Podrien ser Linkin Park o qualsevol grup electro-pop anònim del moment.