El Periódico de Catalunya

Dijous 18 octubre 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: la diversió en família de Palo Alto {Market} i el viatge electrònic de Rival {Consoles}. El pitjor: el gir tranquil d'A {Perfect} Circle

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana
5 coses que no et pots perdre aquesta setmana
5 coses que no et pots perdre aquesta setmana
5 coses que no et pots perdre aquesta setmana
5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

www.joantomas.net

ON

SEGELL DE CULTE BARCELONÍ

La discogràfica electrònica {Modern} {Obscure} Music, criatura del productor Pedro Vian, celebra el seu quart any d'existència amb una llarga festa en La [2] d'Apolo, aquest dissabte, dia 5. El cartell inclou a artistes de culte com {Carla} {Dal} {Forno} (en sessió de {'dj'} -a la foto superior-) i el grup de rock flotant Univers.


JO VAIG CREAR L'LSD

Arpa Idees recupera {'LSD}. Com vaig descobrir l'àcid i què va passar després en el món', el clàssic llibre sobre drogues del doctor suís Albert Hofmann. En edició, a més, posada al dia per José Carlos Bouso, un dels {mayores} experts en la matèria d'Espanya. Lectura al·lucinant.


DIUMENGE CREATIU EN FAMÍLIA

Aquest cap de setmana no fa falta passar pel parc de sempre o quedar-se a casa {peleando} per qualsevol cosa: Palo Alto {Market} aposta, dissabte i diumenge, per la diversió en família. Hi haurà tota classe de tallers, incloent Pioneer DJ {Kids}, introducció a l'art de la {mezcla}.


XECS DE VALOR INCALCULABLE

L'estudi creatiu {Malmesos} Edicions segueix llançant talonaris il·lustrats que poden servir com a regal poc usual. Per a aquest Dia de la {Madre}, proposen {'Talonario} per a supermares', col·lecció de 18 accions que no tenen preu: 'val per una disculpa', 'un dia de compres'… Millor que un fulard.


VIATGE SONOR

El productor Ryan {Lee} West, àlies Rival {Consoles}, s'ha superat a si mateix amb un disc de títol bergmanià, 'Persona', en algun lloc entre el cabal melòdic de {Boards} Of {Canada} i els sons abrasius de Jon Hopkins. Un dels discos electrònics del 2018.OFF

OMBRES D'{ACOMODO}

El supergrup rock A {Perfect} Circle ha entregat amb {'Eat} the {elephant'} una obra d'escolta gairebé massa agradable: pianos de cua, cordes, més calma de l'habitual en ells… Alguns fans no s'acostumen ni a la quarta escolta. I molts crítics han emès dubtes. {Zapatero} als seus {guitarrazos}.