El Periódico de Catalunya

Dijous 26 abril 2018

Iniciar sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si no ets usuari, registra't

ON / OFF

5 activitats que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: l'homenatge a Bowie a Razzmatazz i un 'Palo Alto market' per als menuts. El pitjor: el nou àlbum de Black Rebel Motorcycle Club

5 activitats que no et pots perdre aquesta setmana

Bowie segueix aquí

Un any més, la sala Razzmatazz acull un concert d’homenatge a Bowie amb fins benèfics: la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació per a la Recerca en Oncologia i Immunologia. Serà el divendres dia 12, i hi actuen Núria Graham i Brighton 64, entre molts altres.


Palo Alto per a nens

Per a la seva primera edició de l’any, dissabte, dia 13, i diumenge, dia 14, Palo Alto Market ha planejat una programació matinal a la mida dels nens: hi haurà activitats musicals amb Jamaikids i Llibert Fortuny, així com un taller per incentivar la lectura de la mà de Coco Books.


Així funciona un assassí

La sèrie Mindhunter tindrà segona temporada, però es filmarà aquest any i és possible que no en vegem res fins al següent. Mentrestant, queda la (millor que) bona opció de llegir el llibre (amb el mateix títol) en què es basa, publicat aquí per Crítica.


Piscolabis sonor

Fins a l’arribada de l’estrena d’'El hilo invisible', la nova pel·lícula de Paul Thomas Anderson i, en principi, l’última que interpretarà Daniel Day-Lewis, (millor que) bé està la banda sonora composta per al film per Jonny Green­wood, guitarrista de Radiohead. Només en digital.


Humor de dones

El divendres dia 12, a les 19.00 hores, nova oportunitat per caçar a la Filmoteca Dance, girl, dance, comèdia de Dorothy Arzner –la primera dona que va formar part del Sindicat de Directors– amb Lucille Ball com a vanitosa reina del burlesque. Elles fan riure, davant i darrere de la càmera.


OFF

Guitarres poc estimulants

Black Rebel Motorcycle Club no va arribar mai a inventar res, però hi va haver un temps en què compensaven l’“això ja ho he escoltat” amb visceralitat i inspiració melòdica. Els 'singles' del seu nou àlbum, 'Wrong creatures', per desgràcia, conviden menys a l’animació que a la son.