Mundial de Fórmula 1 2022

Mundial de F-1 del 2022: on es podran veure els GP per la TV

En una temporada en què s’espera que les grades es tornin a omplir després dels estralls de la pandèmia de coronavirus, també hi ha opcions per veure les carreres des de casa

Mundial de F-1 del 2022: on es podran veure els GP per la TV

Epi_rc_es

2
Es llegeix en minuts

L’emoció de la Fórmula 1 està a punt de començar. Els motors gairebé rugeixen a Bahrain, escenari del primer gran premi d’una temporada que es presenta apassionant gràcies als canvis en la normativa. El circuit de Sakhir posarà les cartes sobre la taula. Els primers entrenaments lliures seran, com és habitual, divendres (18 de març); la classificació està prevista per dissabte (19 de març), i la carrera, per diumenge (20 de març).

De moment, el màxim favorit al títol és Max Verstappen (Red Bull), que vol revalidar la gesta que va aconseguir en l’última volta de l’última carrera del 2021. Malgrat que hagi reconegut que no té el cotxe més ràpid, mai es pot descartar per al campionat Lewis Hamilton (Mercedes), que s’ha coronat com el millor en set ocasions. Fernando Alonso (Alpine) i Carlos Sainz (Ferrari) no parteixen tan amunt en les quinieles, però esperen fer un bon paper i assentar-se entre els candidats a pujar al podi.

Quan els estralls de la pandèmia de coronavirus es comencen a dissipar, s’espera que les grades d’arreu del món es tornin a omplir i que els aficionats tornin a rugir en directe amb el rugit dels motors. Malgrat que els tests de pretemporada es van fer a porta tancada, els organitzadors de les curses esperen recuperar aquesta important font d’ingressos. Això sí, en funció de les restriccions per la situació sanitària que cada país té en vigor, les condicions d’entrada poden variar (test d’antígens, PCR, certificat de vacunació...).

On es podran veure les carreres de Fórmula 1

Els que no tinguin la sort de poder ocupar un lloc a les grades sempre poden conformar-se per seguir l’emoció del ‘Gran Circ’ per la televisió. Un any més, els encarregats de retransmetre la Fórmula 1 a Espanya són Dazn i Movistar+, que comparteixen emissió. En principi, cap dels grans premis es podrà veure en obert.

Notícies relacionades

Si no tens accés a aquestes opcions, sempre pots seguir les curses en directe en la nostra retransmissió en viu.

A quina hora seran les carreres de Fórmula 1

En aquesta temporada 2022, la majoria de curses europees es disputaran els diumenges a les 15.00 hores, igual com va passar en la temporada 2021, tot i que la franja horària variarà segons el racó del planeta on es disputin. I és que el ‘Gran Circ’ visitarà aquest 2022 quatre dels cinc continents: Europa, Àsia, Amèrica i Oceania.