MÉS CANVIS A LA F-1

Nens pilots ocuparan el lloc de les hostesses a la graella de F-1

Organització i federació internacional volen acostar els futurs campions als seus herois

rozas41861702 suki006  abu dabi  emiratos  rabes unidos   31 01 2018   fot180205180750

rozas41861702 suki006 abu dabi emiratos rabes unidos 31 01 2018 fot180205180750 / SRDJAN SUKI

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els nous propietaris del Campionat del Món de fórmula 1 han informat aquest dilluns que han decidit substituir les noies de la graella amb nens en la temporada 2018. La setmana passada la F-1 va informar que, el 2018, ja no hi haurà hostesses a la graella dels grans premis. Ara han anunciat que seran substituïdes pels batejats com a grid kids (nois de la graella).

Un moment extraordinari

Els nens seran elegits pels clubs automobilístics locals en funció dels seus mèrits o per sorteig, i acompanyaran els pilots en cada gran premi. "Aquest serà un moment extraordinari per a aquests joves: imagineu-vos-ho, parats al costat dels seus herois, mirant com es preparen per competir; estar al costat de l'elit de l'elit de l'automobilisme en aquells preciosos minuts just abans de la sortida", diu Sean Bratches, director general de la F-1.

"Quina experiència inoblidable per a ells i les seves famílies. Una inspiració per seguir conduint, entrenant-se i aprenent perquè ells mateixos puguin somiar estar un dia allà. Quina manera més bona d'inspirar la pròxima generació d'herois de F-1", afegeix.

"És una gran idea, ja que així acostarem una mica més el somni d'aquests nens, acostant-los als seus herois a la graella de cada gran premi"

Jean Todt

President de la Federació Internacional de l'Automòbil

Notícies relacionades

Els grid kids ja han sigut utilitzats en la fórmula E, fins i tot en la prova disputada a Santiago de Xile el cap de setmana passat. Els nois de la graella, que aniran acompanyats pels seus familiars, seran elegits en tots els grans premis de fórmula 1 i també en les carreres de fórmula 2 i GP3, sempre que sigui possible.

Per al president de la FIA, Jean Todt, "la F-1 és la cúspide de l'automobilisme esportiu i el somni de cada jove esportista que competeix en les categories inferiors que conformen la piràmide monoplaça de la FIA, des del kàrting fins a la F-1". "Per tant, és una gran idea i estem encantats d'acostar una mica més aquest somni donant als futurs campions del nostre esport l'oportunitat d'estar al costat dels seus herois a la graella de sortida de les carreres", afegeix.