Alonso: "En la meva vida he corregut amb menys potència"

El bicampió espanyol de McLaren-Honda torna a trencar el motor del seu monoplaça i abandona per tercera vegada aquest any

 

  / AP / RICK RYCROFT

1
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

Fernando Alonso (McLaren-Honda) no podia estar més desconsolat. Bé sí, estava tan desconsolat com després dels seus abandonaments anteriors a Melbourne (Austràlia) i Xangai (Xina). Aquesta vegada, quan intentava lluitar pels punts (10 primers), no ha tingut més remei que retirar-se perquè el motor Honda nou que li havien instal·lat al seu McLaren per a la carrera, després que es trenqués el de dissabte, s'ha tornat a espatllar.

Alonso, decebut,  reconeix que ja començarà a preparar les 500 Milles d'Indianapolis, esperant que Honda li porti millores en el GP d'Espanya

Això sí, Alonso ja havia comentat per ràdio al seu enginyer el desastre que estava sent la carrera. "No entenc què passa, la veritat. Quan començo la recta, els cotxes que estan darrere meu es troben a 300 o 400 metres i, de sobte, quan arriba la frenada de final de recta, em passen. Mai en la meva vida he corregut amb menys potència en el meu cotxe", va ser el comentari que va fer a meitat del gran premi i que, després, en el 'corralito', va insistir quan va ser entrevistat per Movistar+.

Notícies relacionades

"Bé, sí, ja ho sabem des del primer test de Barcelona, quan tan sols vam poder fer unes voltes i comprovar que, en efecte, el nostre motor no corria. Ara diuen que arribaran coses noves, però em temo que d'aquí quinze dies a Rússia tot seguirà igual. Potser, diuen, a Barcelona tindrem un motor millor, o millores. Jo, de moment, començaré a preparar-me per a les 500 Milles d'Indianapolis, que em fan molta il·lusió, examinant les telemetries dels seus cotxes, entaulant contacte amb l'equip d'Andretti i posant-me al dia".