AUTOMOCIÓ

Seat i Volkswagen presentaran els seus resultats anuals 'a porta tancada'

El consorci alemany realitzarà l'acte previst per al dia 17 de març per 'streaming' i Seat farà el mateix el dia 25 de març

47521715 59

47521715 59 / JOSEP LAGO (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez / Gabriel Ubieto

Més efectes del coronavirus. Saló de Ginebra en ‘streaming’, Saló de Nova York mogut d’abril a agost, ERTE ‘condicional’ a Volkswagen Navarra, sondejos d’ERTE a Seat Martorell, el sector de l’automòbil camina amb peus de plom davant l’alarma generada pel Covid-19. Els fabricants estan cancel·lant tots els esdeveniments previstos almenys fins a finals del mes d’abril (Skoda la presentació dinàmica de l’Octavia a Creta, Grècia; Ford la del Kuga a Faro, Portugal; Volkswagen la de vehicles T6 i Califòrnia a Madrid; Mercedes-Benz la del GLA a Barcelona, entre d’altres) i des de les centrals ja han prohibit als empleats agafar trens o avions per viatjar (i si van amb cotxe han de demanar permís a la seu de la companyia).

Notícies relacionades

L’última conseqüència arribarà novament en ‘streaming’. El Grup Volkswagen tenia previst celebrar la seva conferència anual de publicació dels resultats el pròxim dimarts 17 de març a les 9 del matí, però la setmana passada ja va comunicar a tots els mitjans que aquesta compareixença se celebraria ‘a porta tancada’, és a dir, per trasmisión televisva a través d’internet. El consorci va anul·lar el desplaçament previst a Wolfsburg per als dies 17 i 18 de març (aquell dia només els resultats de Volkswagen).

Seat també actuarà en conseqüència respecte a la cautela front al Covid-19 i, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, la conferència anual de resultats que s’havia de celebrar a Martorell el pròxim dimecres 25 de març també es realitzarà per ‘streaming’, evitant així l’assistència de públic.