La venda de cotxes a Espanya continua pujant Skoda inicia la producció de tricilíndrics El 71% dels conductors no aprovaria teòrica Hyundai creix un 3% a tot el món al maig

1
Es llegeix en minuts

Les vendes mundials de Hyundai Motor Company van pujar durant el mes de maig a 414.961 unitats, quantitat que representa un creixement del 3% respecte al 2013.De totes les vendes, 59.900 unitats es van entregar en el mercat local de Corea, mentre que les 355.050 unitats restants es van vendre fora.

El 71 % dels conductors no tornaria a aprovar el carnet de conduir si hagués d'examinar-se en aquest moment, segons les conclusions d'un estudi dut a terme per Direct Seguros, que revela que gairebé tres de cada quatre conductors no recorden algunes de les normes bàsiques del codi de circulació.

Notícies relacionades

Skoda ha començat la producció de nous motors de gasolina de tres cilindres a la seva planta de Mladá Boleslav. La unitat 1.0 MPI de la gamma de motors EA211 està disponible en dos nivells de potència (60 i 75 CV) i aconsegueix unes excel·lents xifres en pes, consum de combustible i emissions.

Les matriculacions al mes de maig van tancar amb un total de 82.584 unitats, xifra que representa un creixement del 16,9% respecte al mateix període de l'any anterior. En total, des de començament d'any, l'acumulat també registra dades positives, amb un creixement del 16,3% i  365.090 unitats venudes.