moto gp

Marc Márquez no sortirà al balcó de l'Ajuntament de Cervera pel cartell dels presos

És el segon any que el campió del món de MotoGP no saluda des de l'edifici de la seva ciutat

lainz43026604 marc marquez  of spain  poses for photos after qualifying fo180421224049

lainz43026604 marc marquez of spain poses for photos after qualifying fo180421224049 / Eric Gay

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pentacampió del món de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda) no sortirà aquest dissabte al balcó de l’Ajuntament de Cervera, la seva ciutat, en els actes de celebració del seu nou títol, perquè el consistori no retirarà de l’edifici el cartell de recolzament als polítics catalans presos, ha explicat l’alcalde, Ramon Royes (PDECat).

Per qüestions protocol·làries i exigències de les grans firmes que patrocinen el pilot, el FanClub va demanar a l’Ajuntament la retirada de la pancarta del balcó, una sol·licitud que va rebutjar l’alcalde, ha informat aquest divendres el diari ‘Segre’.

“Per a mi no hi ha cap polèmica. En les reunions que hem tingut amb FanClub, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Bombers, va sortir aquest tema, em van demanar que retirés aquesta pancarta i jo els vaig dir que no es podia retirar”, ha declarat Royes a Europa Press.

Notícies relacionades

“És una pancarta que és allà perquè hi ha un acord de ple de donar recolzament als presos polítics. Des de l’entorn de Márquez van dir que no sortiria. De la mateixa forma que ells han de respectar la nostra decisió, nosaltres respectem la seva”, ha agregat.

Aquest és el segon any que es produeix aquesta situació i, segons Royes, “En Marc sortirà a la plaça, saludarà els fans i es farà fotos amb ells com va fer l’any passat”.