Rins buscarà el liderat de Moto2 en el GP d'Aragó

El pupil de l'excampió Sito Pons acaba segon a San Marino i es queda a només tres punts del líder, Zarco

rozas35458752 moto2 paginas amarillas hp40 spain s rider alex rins rides h160911131437

rozas35458752 moto2 paginas amarillas hp40 spain s rider alex rins rides h160911131437 / GIUSEPPE CACACE

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El català Àlex Rins (Kalex), que fa uns quants anys que persegueix el títol de Moto2 abans de fer el salt a MotoGP en el flamant equip de Suzuki, es presentarà, d'aquí 15 dies, al Gran Premi d'Aragó, a Motorland, amb la possibilitat de sortir líder del Mundial de Moto2 després d'haver acabat avui segon, al traçat Marco Simoncelli, on el jove italià Lorenzo Baldassarri (Kalex), de 19 anys, ha obtingut la primera victòria de la seva vida en el seu segon podi mundialista. Amb aquesta 'plata', Rins, que estava a 10 punts del francès Johan Zarco (Kalex), que avui ha acabat quart després d'una discreta carrera, es col·loca a només tres punts del campió de la categoria intermèdia

FINAL MOLT AJUSTAT

La carrera, igual que va passar amb la de Moto3, ha arrencat amb un grupet de favorits entre els quals, a més de Rins i Baldassarri, hi havia, és clar, Zarco, que ha començat liderant-la, l'italià Franco Morbidelli (Kalex), el suís Thomas Luthi (Kalex) i el britànic Sam Lowes (Kalex), que ha sigut el primer a caure. Superat l'equador de la prova, Rins s'ha escapat fàcilment de tots i, al final, se li ha acostat Baldassarri, de 19 anys, que buscava la primera victòria de la seva vida.

Notícies relacionades

Se li ha acostat tant, tant, que Baldassarri ha aconseguit iniciar l'última volta com a líder, després de superar el català, però ha patit el setge del pilot de Páginas Amarillas en un atac, no gaire desesperat, això sí, ja que Zarco anava ja molt enrere, per aconseguir la tercera victòria de la temporada. Finalment, Rins, vencedor a Austin (Texas, als EUA) i Le Mans (França), s'ha conformat amb la segona plaça, després d'haver d'obrir en excés al revolt de dretes on ha iniciat l'atac final contra Baldassarri.

CLASSIFICACIÓ DEL MUNDIAL

Mundial de Moto2: 1. Johan Zarco (França), 194 punts; 2. Àlex Rins (Espanya), 191 punts; 3. Thomas Luthi (Suïssa), 141 punts; 4. Sam Lowes (GB), 137 punts, i 5. Jonas Folger (Alemanya), 127 punts.

Temes:

Álex Rins