MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Terol torna a guanyar més d'un any després

El pilot de Jorge Martínez 'Aspar' ha dominat, amb autoritat, la carrera de Moto2 d'Austin, on el valent Rabat ha quedat segon

El pilot espanyol Nicolás Terol (Suter), guanyador de la prova de Moto2 del GP de les Amèriques.

El pilot espanyol Nicolás Terol (Suter), guanyador de la prova de Moto2 del GP de les Amèriques. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Pol Espargaró(Pons Kalex) ha caigut només començar la carrera deMoto2 delGP de les Amèriques. Se li n'ha anat la moto de davant e, incomprensiblement, se le ha sortit la bota esquerra del peu. El japonèsTakaaki Nakagami (Kalex), un altre dels candidats al títol, ha tornat al box per un problema en el pneumàtic trasero. I el britànicScott Redding (Kalex), també favorit, s'ha vingut a sota en la part final de la prova celebrada en Austin (Tejas, EUA).

De tot això i més, de molt més, del seu gran cervell per administrar l'avantatge adquirit i del seu pilotatge en pla martell, clavant tots els cronos, s'ha aprofitat unNico Terolimpecable (Suter), que no guanyava des que, el 2011, va conquistar el títol de 125cc. La seva última victòria data del 18 de setembre del 2011 en Motorland (Aragó).

Notícies relacionades

Terols'ha anat de Reddingi del suísDominique Aegerter (Suter), que sempre han estat a més de dos segons del pupil deJorge Martínez 'Aspar', molt necessitat d'una victòria, ja que la seva última temporada no ha estat molt bona. La baralla entreRedding iAegerter per les altres dues places del podi ha facilitat la remuntada deTito Rabat (Pons Kalex), que tras una mala sortida ha anat fent voltes ràpides personals fins a arribar als dos pilots que perseguien aTerol,per fulminar-los en l'última de forma magistral en les dues curvas prèvies a la línia de meta.

ElMundial de motociclisme de la categoria intermèdia està ara liderat perRedding (GB), amb 31 punts, seguit deTerol (Espanya), amb 27 punts, els mateixos queRabati el finlandèsMika Kallio.Espargaró,que al parecer no té ferides greus i podrà estar en Jerez dentro de 15 dies, ocupa la sexta plaça, amb els 25 punts conquistats en el seu brillant triomf en Doha (Qatar).