Les 10 millors ofertes de l'Amazon Prime Day 2017

EL PERIÓDICO ofereix una selecció dels productes més interessants de l'Amazon Prime Day durant les 30 hores del període de rebaixes

telel-lg-feten

telel-lg-feten

7
Es llegeix en minuts

L'Amazon Prime Day 2017, una de les jornades de descomptes massius més esperades pels consumidors, ja està en marxa amb milers d'ofertes. D'entre totes, aquesta és la nostra selecció de les 10 millors (que anirem actualitzant a mesura que es vagin activant nous productes i tancant-ne altres):

■ Moto G 5a Generació Plus (preu d'oferta 229 euros amb un estalvi del 18%)

Un 'smartphone' lliure amb sistema operatiu Android Android 7 que compta amb una pantalla de 5.2'' Full HD, és compatible amb xarxes 4G i incorpora una càmera de 12 MP Dual Pixel, 3 GB de RAM, 32 GB d'emmagatzematge intern. El processador és un Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz. Color gris 

Comprar Moto G 5a Generació Plus

■ Fitbit Charge (preu 99,50 euros, estalvi del 17%)

Polsera d'activitat física i son sense fil que monitoritza estadístiques de tot el dia, passos, distància recorreguda, calories cremades, plantes pujades i minuts actius. Integra pantalla OLED i monitoritza les fases del son. Bateria de polímer de liti que dura fins a 5 dies.

Comprar Fitbit Charge.

■ Huawei Media Pad (el preu és de 249 euros amb un estalvi del 23%)

Huawei MediaPad M3, una tauleta de 8.4" amb processador Octa Core Kirin 950. Integra una memòria interna de 32 GB, amb 4 GB RAM i una càmera de 8 Mp. Sistema Android 6.0. Color Platejat.

Comprar Huawei Media Pad.

■ GoPro HERO Session (preu 229 euros) 

Videocàmera esportiva de 8 MP amb wifi.

És submergible i compta amb una bateria que permet fins a dues hores de gravació.

Tecnologia SuperView que captura el camp de visió de gran angular.

Comprar GoPro HERO Session.

■ Samsung Gear S3 Frontier (299 euros, estalvi del 19%)

Rellotge intel·ligent d'última generació amb pantalla d'1.3" súper AMOLED 360x360. Té GPS integrat, bateria 380 mAh i altaveu. Color negre.

Resistent a temperatures extremes, cops i vibracions.

Comprar Samsung Gear S3 Frontier.

■ Nubia Z11 (a un preu de 370 euros, un estalvi del 23%)

Telèfon de 4GB deROM i 64 d'emmagatzematge intern. Disseny metàl·lic sense marcs. Funciona amb Android 6.0 i és compatible amb xarxes 4G Lte.

Disposa d'una pantalla de 5.5" FHD amb protecció vidre Gorilla Glass 3 2.5D. Processador Qualcomm Snapdragon 820.

Càmera 16MP+8MP . Càrrega ràpida. Lector d'empremtes dactilars

Comprar Nubia Z11.

CStartFragment

■ Auriculars Sennheiser (per un preu de 114, 99 euros i un estalvi del 47%)

Model d'auriculars monoaurals HD 598SR dotats de control remot intel·ligent. Color negre EndFragment

Comprar auriculars Sennheiser HD 598SR.

 

■ Altaveus (costa 89 euros, estalvi del 48%) 

Els UE Boom 2 Ninja són un producte compatible i que es pot portar a tot arreu. En color blanc, gris o negre.

Altaveu sense fil de 360 graus que projecta un so amb greus potents i profunds. Impermeable, resistent a cops.

Comprar UE Boom 2 Ninja.

■ Robot aspirador iRobot Roomba 865  (costa 399 euros amb un estalvi del 31%)

Robot aspirador, amb rendiment de netefa avançat, programable, per al pèl de mascotes. Color gris.

Sensors acústics per detectar la brutícia

Comprar iRobot Roomba 865.

■ Televisió LG (descompte sense especificar, però rondarà el 30%)

Televisor de LG 55C7V. Es tracta d'un model amb pantalla OLED de 55 polzades (Active HDR amb Dolby visió, so Dolby ATMOS, webOS 3.5).

L'absència de retroil·luminació de la tecnologia OLED aconsegueix un negre pur que fa que la resta de colors brillin.

Comprar televisor LG 55C7V.

EndFragment

■ Carregador solar (costa 17.27 euros amb un estalvi del 20%)

De la marca Yokkao es presenta el carregador solar de 5000mAh, una capacitat que permet recarregar un mòbil en dues ocasions. Es tracta d'una nova versió millorada que inclou dos panells solars, de manera que no necessita endoll. Compta amb dos 2 USB amb LED. Està disponible en colors negre i vermell.

Fins a les 17, 25 del dia 11.

Comprar carregador solar Yokkao.

■ Rellotge Nokia (99,95 euros, el 23% d'estalvi)    

Nokia Steel és un rellotge innovador amb seguiment d'activitat i son.

Realitza un control total sense interrupcions, amb reconeixement automàtic de més de 10 activitats com ara caminar, córrer o nedar, entre altres. Informa de les calories cremades i la distància recorreguda. També controla el son i disposa d'alarma silenciosa amb vibració.

Sense necessitat de càrrega: bateria amb autonomia de fins a vuit mesos.

Fins a les 20.35 hores del dia 11.

Comprar Nokia Steel

■ Càmera esportiva (es comercialitza per 122,25 euros amb un impressionant estalvi de 67%.)

Càmera per a activitats d'exterior de Tom Tom referència 1LB0.001.01 que inclou ranura per a targeta de memòria ( microSD), bateria d'ions de liti de llarga durada i capacitat de gravació el 1080p, i 720p. Compta amb una pantalla LCD.

Fins a les 15,20 hores del dia 11. 

Comprar cpamera esportiva Tom Tom.

StartFragment

■ iPhone (es ven a un total de 379,90 euros, no s'ofereix preu anterior de referència)

Amazon posa a disposició de la seva jornada de descomptes l'iPhone 6s de 64GB. Es tracta dels models recondicionats de la marca que compten amb garantia de la marca i uns preus molt atractius.EndFragment

L'oferta estarà vigent fins a les 23.45 hores del dia 11. 

Comprar iPhone 6s de 64GB

■ Cura de mascotes (té un preu de 19,99 euros amb un estalvi del 20%)

Conjunt GHB de tallapel per a gossos i gats. Porta capçals intercanviables de 3, 6, 9 i 12 mil·límetres de gruix per a diferents llargades del pel dels animals.

Les ganivetes de tall d'ajust fi són 0,8 1,1 1,4 1,7 2,0 mil·límetres. La fixació de la ganiveta és revestida de titani, té llarga vida d'ús. Baix soroll, que no molesta l'animal.

L'oferta estarà vigent fins a les 23 de la nit del dia 11.

Comprar tallapel GHB.

■ Aquestes ofertes han sigut seleccionades per EL PERIÓDICO a partir d'una llista de descomptes proporcionada per Amazon.

El Amazon Prime Day 2017, que dura des de les sis de la tarda del dilluns 10 de juliol fins a les dotze de la nit de dimarts, 11 (un total de 30 hores), té dues modalitats: ofertes flaix, actives durant unes quantes hores, i ofertes diàries, amb validesa durant tota la jornada.

LLISTAT COMPLET

El gegant del comerç electrònic posa en oferta milers de referències amb descomptes que superaran en alguns casos el 50%. A aquestes s'hi han d'afegir les que col·locaran les empreses que utilitzen aquesta plataforma per a la venda on line.

TIPUS D'OFERTA

Les ofertes flaix tindran una durada màxima de 10 hores o fins que s'esgotin les existències. Moltes d'aquestes promocions s'activaran al llarg del dia, així que és recomanable actualitzar sovint la pàgina de l'Amazon Prime Day 2017 per estar al corrent dels nous articles amb descomptes.

Les ofertes del dia, per la seva part, estaran disponibles des del dilluns 10 de juliol a les 18.00 hores fins al final del dimarts 11 de juliol. No obstant, també estan subjectes a l'estoc disponible, i per això algunes es poden acabar amb rapidesa.

A més, hi ha promocions exclusives 'prime' que s'apliquen a un conjunt de productes. A les pàgines de detall, hi haurà un missatge amb l'import o percentatge de descompte, que s'aplicarà abans d'acabar la comanda.

CONSELLS PER A L'AMAZON PRIME DAY

Per accedir als descomptes s'ha de ser subscriptor d'Amazon Prime. Qualsevol s'hi pot apuntar amb un període de prova gratuït d'un mes. Aquí et donem més consells per aprofitar l'Amazon Prime Day 2017.

Amazon enviarà notificacions a l''smartphone', si així ho programa l'usuari, a través de l'aplicació Amazon Móvil. Per fer-ho s'ha d'activar 'Notificacions' de les ofertes i es rebran de manera personalitzada, abans que comencin.

Si un producte s'ha esgotat, és recomanable utilitzar la llista d'espera. Pot ser que totes les unitats estiguin reservades per altres clients momentàniament però la comanda no es faci efectiva. Amazon notificarà si el producte torna a estar disponible.

PRODUCTES EN OFERTA

Les principals ofertes se centren en alimentació, amb fins a un 15% de descompte, i en nadó, amb 20% de descompte en roba i accessoris de la marca Cambrass i fins a un 25% en bolquers de marques com Huggies, Pull-Ups, DryNites i Depend; també fins a un 20% de descompte en productes de lactància de Philips Avent.

En bellesa i tractaments personals hi ha un 20% de descompte en productes d'Olay, Delial, Scholl i Veet; fins a un 20% en productes de nutrició esportiva, i un 20% en raspalls de dents Oral-B Smartseries 6000.

En electrònica s'han establert les següents ofertes: fins a un 35% de descompte en productes de memòria i emmagatzematge; un 30% en auriculars esportius Sony; 20% de descompte en targeta gràfica d'Asus Dual; fins a un 30% de descompte en una selecció de càmeres Nikon i en una selecció d'objectius Sigma; el 40% en càmeres Sony; un 20% de descompte en 'walkmans' Sony i fins a un 30% en plaques base MSI.

ESPORTS, CUINA I MODA

En esports, hi ha un 20% de descompte en productes de les marques Gore, Columbia, Cressi, Quicksilver i Joma.

Amazon també ofereix un 30% de descompte en una selecció de productes Russell Hobbs Mix&Go i fins a un 30% de descompte en equipament de cuina WMF.

En altres sectors, hi ha un 30% de descompte en trepants Black&Decker i fins a un 25% en equips de neteja i manteniment de la llar de marques com AirWick, Finish, Vanish, Scottex i Kleenex.

A més, una selecció d'articles de moda dona, home i nens, així com de sabates i bosses, comptaran amb un descompte addicional del 10%.

SERVEIS AMAZON

Notícies relacionades

També hi ha ofertes per accedir a altres serveis de la plataforma Amazon, com Prime Video, Amazon Pantry, Subscriu-te i Estalvia, Amazon Família i el servei d'entregues ultraràpides Prime Now, disponible a Madrid, Barcelona i voltants.

DEVOLUCIONS

Les compres de l'Amazon Prime Day 2017 tindran un període de devolució estàndard de 30 dies. Si l'usuari s'acaba penedint de l'adquisició, sempre es pot retornar dins d'aquest termini.