OFERTES A LA XARXA

Les millors ofertes d'Amazon en el compte enrere del Prime Day 2017

Fins al dia 10, Amazon.es inicia el compte enrere amb descomptes en la majoria de les gammes de producte que comercialitza

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo / MIKE SEGAR (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

Amazon ja ha començat a escalfar la tercera edició del Prime Day, el dimarts 11 de juliol, amb el llançament d'un bon nombre d'ofertes exclusives per a clients Prime en 13 països. Aquests descomptes -ja disponibles- suposen l'antesala d'una jornada de rebaixes que, com a novetat d'aquest any, es prolongarà durant 30 hores: des de les sis de la tarda del 10 de juliol fins a la mitjanit de l'11 al 12 de juliol.

Durant el compte enrere es tindrà accés a ofertes i promocions en apartats com  tecnologia, bellesa i cura personal, moda, decoració, llar, esports, nadó o alimentació, categories que comptaran amb descomptes especials durant els dies previs a Prime Day a Amazon.es.

BEBÈ I ALIMENTACIÓ

Les principals ofertes se centren en alimentació amb fins a un 15% de descompte; i en nadó amb 20% de descompte en roba i accessoris de la marca Cambrass i fins a un 25% en bolquers de marques com Huggies, Pull-Ups, DryNites i Depend; també fins a un 20% de descompte en productes de lactància de Philips Avent.

■ Selecció d'ofertes de productes d'alimentació

■ Roba i accessoris per a nadó de la marca Cambrass.

■ Descomptes de fins a un 25% en bolquers. 

BELLESA

En el camp de bellesa i cura personal hi ha un 20% de descompte en productes d'Olay, Delial, Scholl i Veet; fins a un 20% en productes de nutrició esportiva; i un 20% en raspalls de dents Oral-B Smartseries 6000.

■ Ofertes de productes de bellesa Olay.

ELECTRÒNICA

En electrònica, un dels departaments amb més èxit en vendes s'han establert les següents ofertes: fins a un 35% de descompte en productes de memòria i emmagatzematge; un 30% en auriculars esportius Sony; 20% de descompte en targeta gràfica d'Asus Dual; fins a un 30% de descompte en una selecció de càmeres Nikon i en una selecció d'objectius Sigma;  el 40% en càmeres Sony; un 20% de descompte en Walkmans Sony i fins a un 30% en plaques base MSI.

■ Selecció de càmeres Nikon amb fins a un 30% de descompte

ESPORTS

Hi ha un 20% de descompte en de productes de les marques Gore, Columbia, Cressi, Quicksilver i Joma.

■ Selecció d'ofertes de banyadors, samarretes, gorres, etcètera, de la marca Quicksilver.

CUINA I LLAR

Amazon ofereix un 30% de descompte en una selecció de productes Russell Hobbs Mix&Go i fins a un 30% de descompte en equip de cuina WMF.

Un 30% de descompte en trepant Black&Decker i fins a un 25% en equips de neteja i llar de marques com AirWick, Finish, Vanish, Scottex i Kleenex.

■ Productes de Russell Hobbs Mix&Go rebaixats un 30%.

MODA

Un 10% de descompte addicional en selecció de moda dona, home i nens; així com en sabates i bosses.

■ Descomptes en una gran varietat d'articles de moda de dona.

SERVEIS AMAZON

Notícies relacionades

Ofertes de Prime Day s'estan oferint també en els serveis d'Amazon, ja que fins al 10 de juliol, els clients Prime d'Amazon.es trobaran en oferta serveis com Prime Video, Amazon Pantry, Suscríbete y Ahorra, Amazon Familia o el servei d'entregues ultraràpides Prime Now, disponible a Madrid, Barcelona i voltants.

Es pot accedir a les ofertes en detall a www.amazon.es/primeday 

Temes:

Amazon Rebaixes