Cultura

La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Mollet del Vallès al seu circuit

El circuit arribarà a la localitat vallesana el 21 i 22 d’octubre

La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Mollet del Vallès al seu circuit

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Girona, Mollet del Vallès i Balaguer i programa nou festivals literaris amb més de 300 activitats i 500 participants vinculats al món del llibre. Aquesta edició de la Xarxa de Viles del Llibre arrencarà a l’Escala del 3 al 5 de març i clausurarà a Balaguer el 2 de desembre.

A Girona, el festival es traduirà en una fira de llibre antic i d’ocasió amb participació de llibreters de vell i de totes les llibreries de la ciutat. El director de Xarxa de Viles del Llibre, Enric Bono, ha desgranat les convidades d’honor d’aquest any: la Catalunya Nord a l’Escala, Alguer a Malgrat de Mar i Portugal a Sitges.

El director de Viles del Llibre, Enric Bono, ha manifestat que aquest any la iniciativa «consolida territoris i espais en un any difícil d’eleccions» i ha remarcat que els fa il·lusió incorporar nous territoris com Mollet del Vallès, Balaguer i Girona. Bono ha manifestat que la iniciativa representa descobrir espais i posar-los al servei de la cultura i el món del llibre.

La primera vegada de Mollet

Aquest any, la Xarxa de Viles del Llibre arribarà a l’Escala del 3 al 5 de març; a Cabrils, l’1 i 2 d’abril; a la Rambla de Barcelona, l’1 i 2 de juliol; a Malgrat de Mar, del 25 al 27 d’agost; a Calafell, el 7 d’octubre; a Mollet del Vallès, el 21 i 22 d’octubre; a Sitges, del 3 al 5 de novembre; a Girona, del 17 al 19 de novembre, i tancarà Balaguer, el 2 de desembre. La iniciativa té com a lema ‘Llegir el passat per escriure el futur’.

Notícies relacionades

Mollet del Vallès s’incorpora per primera vegada al circuit, tot i que Vila del Llibre ja havia tingut relació amb la localitat, ja que es va encarregar durant l’any passat de la gestió i organització del premi Joan Aliguer juntament amb la família del poeta.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet