Seguretat viària

La Policia de Mollet va denunciar més de 300 conductors de patinets el 2022

La majoria van ser per circular per zona de vianants o per la vorera, contra direcció, sense casc o utilitzant auriculars

La Policia de Mollet va denunciar més de 300 conductors de patinets el 2022

Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Mollet (Vallès Oriental) va denunciar 320 conductors de vehicles de mobilitat personal, principalment patinets, i 29 bicicletes durant 2022 per no respectar les normes de circulació.

La majoria de les denúncies van ser per circular per zona per als vianants o per la vorera, circular en contra direcció, sense casc o utilitzant dispositius de música. També es va sancionar algun conductor per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Per prevenir aquest tipus de conductes, el cos local desenvolupa regularment campanyes preventives de vigilància i control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal. Així ho van fer la setmana passada, juntament amb el Servei Català de Trànsit, quan van realitzar 15 controls i van identificar 25 persones. Durant la campanya es van posar 9 denúncies i es van realitzar 15 proves d’alcohol i drogues a conductors.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va aprovar el 2020 la modificació de l’ordenança de circulació de vehicles i vianants i dins de les seves modificacions, una de les novetats va ser la possibilitat que per a determinades infraccions la sanció pogués ser substituïda per mesures alternatives, és a dir, per un curs de formació i conscienciació viària. Un programa en què ja han participat més de 80 ciutadans conductors.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet