Centenari Abelló

L’Aparador del Museu Abelló de Mollet acull l’exposició ‘Els quaderns de la Casa’ de Maru Godas

Aquesta iniciativa, que es podrà visitar fins al 21 de maig, és la cinquena intervenció del cicle ‘Diàlegs amb Abelló’

L’Aparador del Museu Abelló de Mollet acull l’exposició ‘Els quaderns de la Casa’ de Maru Godas

Ayuntamiento de Martorell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir d’aquest dijous 19 de gener, l’Aparador del Museu Abelló de Mollet (Vallès Oriental), acull la nova exposició i cicle ‘Els Quaderns de la Casa’ de la il·lustradora i dibuixant Maru Godas.

En aquesta intervenció, l’artista establerta a Barcelona, intenta reflectir les connexions que li ha transmès La Casa del Pintor en què s’ha desplaçat per dibuixar.

Aquesta iniciativa és la cinquena intervenció del cicle ‘Diàlegs amb Abelló’ amb el qual el consistori, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, vol rendir homenatge a l’artista de Mollet coincidint amb l’agenda d’actes organitzada en commemoració del centenari.

Segons Maru Godas «la casa i el quadern són espais comuns en els quals refugiar-se, on trobar-se per dialogar. He vingut a dibuixar a la Casa del Pintor mirant d’establir aquest diàleg amb el mestre. I sí, et parla. Et parlen les seves pintures, els seus objectes de la col·lecció, però sobretot et parla l’energia de la passió per la bellesa que concentra aquest espai únic».

Notícies relacionades

L’exposició podrà visitar-se des d’aquest dijous 19 de gener fins al diumenge 21 de maig.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet